Izreci!Šteta što ja nisam dobio to pitanje za 69, mislim da bi odgovor mnoge šokirao![]()
Mene zanima zašto je Destry stavio Dodo? Čovek hodajuća misterija, niko ne zna ko je
Stidim se ovako javno. Opušteniji sam bio u Leovom inbox-u, ume đavo da opusti izgleda.Izreci!
Specijalni gost emisije xDStidim se ovako javno. Opušteniji sam bio u Leovom inbox-u, ume đavo da opusti izgleda.
I da povedemo Lea da nam uživo postavlja slična pitanjaOno što definitivno mogu da kažem voleo bih jako svu trojicu sa večere lično da upoznam.
Ivana radi u korist naše grupeKoju od ovih osoba bi najmanje voleli da upoznate u realnom životu:
a)etica
b)sparkle
c)Ivana
liberta – c) Ivana - Možda zbog različitih interesovanja.
Destry94 – c ) Ivana - Sve 3 bih jako voleo da upoznam. Zaista. Dobro je što ja ne moram da dajem konkretan odgovor na ovo pitanje već Stole . Mislim da bi Stole izabrao Ivanu možda.
Micky - c)Ivana - ne znam zaista, ovo je malo i nezahvalno, koliko znam ljude na forumu, cini mi se da Stole ima korektan odnos sa sve 3 dame, ali posto nekoga moram da navedem, onda neka bude Ivana.
*Stole - b)sparkle - Recimo da me je sparkle najmanje zaintrigirala (iako od njih tri šalje najbolje pesme na FSC.
![]()
Sabotaža sa Ivanine strane.
0 poena
o daaaaaaaaI da povedemo Lea da nam uživo postavlja slična pitanja![]()
I da povedemo Lea da nam uživo postavlja slična pitanja![]()