Đavolja večera 3

Pobednik S03 ĐV treba da bude :

• Micky

• Dežurni

• Destry94

• Ro97

• zeleni

• Pokahontas

• Stefix

The results of this poll are hidden until it is manually edited by the user or site admin.

Mene zanima zašto je Destry stavio Dodo? Čovek hodajuća misterija, niko ne zna ko je
kleopatra-prorocica.gif

Prinuđeni ste da do kraja života živite u stanu sa jednom osobom i ne vidite nikog drugog iz spoljnog sveta.To bi bio/bila:
a)Miloš
b)Miloš-S
c)Ivana

liberta - c)Ivana - Nekako mi je to logičan odgovor, ne znam.
*Destry94 - b)Miloš-S- Miloša-S poznajem i privatno i jako mi je dobar prijatelj. Tako da od ponuđenih biram njega. Imali bi smo i o čemu da pričamo sigurno.
Micky - b)Miloš-S - Zaista ne znam sa kim bi Destry mogao da zivi do kraja zivota u jednom stanu, sa jedne strane bila bi mu korisna zenska osoba, odnosno Ivana, ali nekako mislim da bi mu najvise odgovarao Miloš-S, pa neka onda bude konacan odgovor Miloš-S.

Stole – c)Ivana - Gotovo da sam siguran da je stavio Ivanu.

giphy.gif

U ovoj igri ništa nije sigurno .
1 poen​

Seks nema ama nikakve veze sa porodicom @Micky ali argumenti za odgovore su ti nebulozni, gricnuo bih te ja al što se priče tiče možda bolje @Majsta94 (on je bio moj drugi izbor 😝) samo što je strejt, pa se ne ložim na to.

mazda su nebulozni, ali zna se ko ovde voli te masne teme :p pa otkud znam, djavolja su to posla

Vaš prvi seks je bio sa

a)ispod 18 godina
b)18-22 godine
c)preko 22 godine

liberta - a)ispod 18 godina
Destry94 - b)18-22 godine - Preko 22 godine. Čekao sam da to uradim u braku. Što se Mikija tiče ne mogu biti sto posto siguran ali mislim da je između 18 i 22 njegov odgovor.
*Micky - a)ispod 18 godina - Ovde ne bih puno duzio i objasnjavao, odgovor je pod A.
Stole - a)ispod 18 godina

sexy-abs.gif

Još jednom dva poena.
2 poena​

Koju od ovih osoba bi najmanje voleli da upoznate u realnom životu:
a)etica
b)sparkle
c)Ivana

liberta – c) Ivana - Možda zbog različitih interesovanja.
Destry94 – c ) Ivana - Sve 3 bih jako voleo da upoznam. Zaista. Dobro je što ja ne moram da dajem konkretan odgovor na ovo pitanje već Stole . Mislim da bi Stole izabrao Ivanu možda.
Micky - c)Ivana - ne znam zaista, ovo je malo i nezahvalno, koliko znam ljude na forumu, cini mi se da Stole ima korektan odnos sa sve 3 dame, ali posto nekoga moram da navedem, onda neka bude Ivana.
*Stole - b)sparkle - Recimo da me je sparkle najmanje zaintrigirala (iako od njih tri šalje najbolje pesme na FSC.

84751_41942-2005.gif

Sabotaža sa Ivanine strane.
0 poena

Koju od ovih osoba bi najmanje voleli da upoznate u realnom životu:
a)etica
b)sparkle
c)Ivana

liberta – c) Ivana - Možda zbog različitih interesovanja.
Destry94 – c ) Ivana - Sve 3 bih jako voleo da upoznam. Zaista. Dobro je što ja ne moram da dajem konkretan odgovor na ovo pitanje već Stole . Mislim da bi Stole izabrao Ivanu možda.
Micky - c)Ivana - ne znam zaista, ovo je malo i nezahvalno, koliko znam ljude na forumu, cini mi se da Stole ima korektan odnos sa sve 3 dame, ali posto nekoga moram da navedem, onda neka bude Ivana.
*Stole - b)sparkle - Recimo da me je sparkle najmanje zaintrigirala (iako od njih tri šalje najbolje pesme na FSC.

84751_41942-2005.gif

Sabotaža sa Ivanine strane.
0 poena
Ivana radi u korist naše grupe 😌😌😌🤣

Back