Đavolja večera 3

Pobednik S03 ĐV treba da bude :

• Micky

• Dežurni

• Destry94

• Ro97

• zeleni

• Pokahontas

• Stefix

The results of this poll are hidden until it is manually edited by the user or site admin.

tumblr_mr44adSOCM1sdre2eo1_500.gif
Znamo ko je Ivana, a ko je ko od nas ostalih? 😂

Na skali od 1 do 10 ocenite to koliko mislite da ste uspešni u krevetu.

*dezurni_posmatrac – 8 - Neka to bude ocena jer uvek treba ostaviti prostora za napredak i usavršavanje, ali i trud se ceni, pa je ta ocena neka sredina hahah ako neko sumnja, može slobodno da proveri
Nije sve tako sivo – 7 - Mislim da je dezurni rekao jednu solidnu 7
Anhel - 7 - Mislim da neće baš preceniti sebe
Ivana - 8

Svi su bili blizu ali Ivana donosi prvi poen večeras.
1 poen

hot-guy-in-bed-o47fikl5u14823gr.gif

Na skali od 1 do 10 ocenite to koliko mislite da vas ostali forumaši vole.

dezurni_posmatrac – 5 - Nije previše konfliktna ličnost, mada imao je skoro nekih upitnih stavova po pitanju Anđele, ali sve u svemu nije sve tako sivo pa i ocena je neka sredina, nema razloga za neke loše utiske, deluje kao skroz normalna i okej osoba.
*Nije sve tako sivo – 3 - Slican se slicnom raduje, a ja ovde nemam bas mnogo slicnosti sa velikim delom foruma. Tako da jedna ocena 3.
Anhel - 8 - 7 ili 8, ali ipak 8, zašto bi mislio da ga ne vole
Ivana – 7

Ovoga puta ni blizu.
0 poena

eleanor-proud.gif

Ocenite sebe na skali od 1 do 10 koliko mislite da ste privlačni.

dezurni_posmatrac – 7 - Verujem da kao i svako za sebe misli da nešto na njemu nije dovoljno lepo i privlačno, ali rekao bih da ima samopouzdanja tako da ocena nije previše niska, neka okači sliku pa ću dati pravi utisak
Nije sve tako sivo – 4 - Meni Anhel ne deluje kao neki tip koji ima ogromno samopouzdanje, zato mislim da je rekao 4
*Anhel - 7 - Takođe ne želim da precenim sebe
Ivana – 8

Poen po poen.Da li mogu prestići učesnike prve epizode?
1 poen

9717c8b696c9b73928b34a598c847d53.gif

Na skali od 1 do 10 ocenite to koliko smatrate da vas se ostali forumaši plaše.

dezurni_posmatrac – 2 - Ivanu kao i većinu ne poznajem previše iako bih voleo, jer slabo piše na pze temi, ali znam dovoljno da uvidim da svi imamo neko (straho)poštovanje prema njoj, normalna je, ozbiljna, korektna, deluje kao dobra drugarica uživo, ali mislim da ona i sama zna da se nje kao nje lično niko ne plaši u pravom smislu te reči jer nije Ivana Bog i batina nego normalna devojka koja ima tu ulogu na forumu, tako da bila bi ocena 1, ali eto 2 isključivo ako se neko nekad zapita da li piše neke objave koje ne treba i nisu po pravilu pa bi se Ivana iznervirala zbog toga i "iskritikovala"
Nije sve tako sivo – 7 - Mislim da je Ivana ipak autoritet, i da smatra da jeste autoritet, dakle ocena 7.
Anhel - 5 - Mislim da Ivana ne smatra da je se forumaši plaše, ali eto neka 5-ica je dovoljna
*Ivana - 5 - Šta znam, ne razmišljam o tome, ali kad mi se već traži odgovor, neka bude sredina recimo, mada mislim da je možda i manje. Ili dajem pogrešnu predstavu o sebi, hahaha

Nije Ivana toliko zastrašujuća.
1 poen

scariest-gifs-mirror.gif

Juu koliko gostiju nam je došlo na večeru u lajv prenosu... polako ljudi, ima dovoljno stolica za sve, nemojte se gurati!!! 🥺

Kojoj od tri ostale osobe za stolom bi bilo najteže da ostavi ljubavnog partnera iako mu ne odgovara?

*dezurni_posmatrac - Nije sve tako sivo - Deluje mi tako jer je porodičan čovek, pa bi zbog deteta onda prešao preko nekih stvari sigurno, a samim tim bi mu bilo teško da napusti ženu iako bi postojale neke nesuglasice.
Nije sve tako sivo – Ivana - Mislim da je dezurni napisao Ivanu.
Anhel - dezurni_posmatrac - Dvoumim se između njega i Ivane, mada možda bi sam za sebe to rekao
Ivana - Ivana

Ovde su ostali bez poena.
0 poena

tumblr_nqzlk1Rg2a1u7zquwo1_400.gif

Ma kakva Ivana, mislim da bi ga Ivana šutnula i ne bi trpela ni jedan jedini dan preko 🤣, ljudii polako mi tonu lađe, ovde sam očekivao 3 poena a dobili smo 0 😕

Za koju od preostale tri osobe za stolom bi najviše moglo da se kaže da su mu postovi presipanje iz šupljeg u prazno?
dezurni_posmatrac – dezurni_posmatrac - Od nas troje definitivno za mene, mada moguće da i većina to misli jer me ne poznaje dovoljno nego samo vidi kako branim porodicu Pajić i ništa drugo pametnije hahah ali dajte mi vremena i priliku i shvatićete dosta više i bolje nadam se.
*Nije sve tako sivo - dezurni_posmatrac - Odgovoricu sa dezurni posmatrac, nemam neki specijalan razlog.
Anhel - Anhel - Imam utisak da bi to rekao za mene
Ivana - Anhel - Ne mislim da tako nešto stvarno misli o bilo kome od nas, ali rekla bih da je ovo njegov odgovor, ne znam zašto.

Iskrenost posmatraca im donosi još jedan poen.
1 poen

icegif-305.gif

Za koju od preostale tri osobe za stolom bi najviše bilo logično da je partner izjavio da je zaspao tokom seksa sa njom/njim?

dezurni_posmatrac - Nije sve tako sivo - Pomisliće čovek da sam mu se nakačio na grbaču i imam nešto protiv ali stvarno nije tako hahaha samo od nas ponuđenih mi deluje da je takav odgovor od Anhela.
Nije sve tako sivo – Nije sve tako sivo - Nemam pojma da li i kako razmislja Anhel o seksualnom zivotu ostalih forumasa. Recicemo da je napisao mene.
*Anhel - Nije sve tako sivo - Nekako mi deluje da bi njemu tako nešto moglo da se desi
Ivana - Ivana - Ne znam stvarno koga bi stavio, pa neka to budem ja

Da Ivana nije bila previše skromna bilo bi po prvi put večeras 3 poena.
2 poena

filipa-areosa-couple.gif

Pa razmišljate li 😭 šta je drugo radim osim "palamudim" logično da će mene reći 😭

(za pitanje o presipanju iz šupljeg u prazno)

Sa kojom osobom od preostale tri za stolom bi se mazili dok gledate romantični film?

dezurni_posmatrac - Anhel - Verujem da je Ivanin odgovor da ne bi ni sa kim naravno, ali pošto baš neko mora da se izdvoji onda neka to bude Anhel .
Nije sve tako sivo – Nije sve tako sivo - Hajde da kazemo da je Ivana rekla mene.
Anhel - Nije sve tako sivo - Idem nekom logikom

*Ivana - dezurni_posmatrac

Ups.
0 poena

1707585495257.webp

Sa kojom osobom od preostale tri za stolom bi se mazili dok gledate romantični film?

dezurni_posmatrac - Anhel - Verujem da je Ivanin odgovor da ne bi ni sa kim naravno, ali pošto baš neko mora da se izdvoji onda neka to bude Anhel .
Nije sve tako sivo – Nije sve tako sivo - Hajde da kazemo da je Ivana rekla mene.
Anhel - Nije sve tako sivo - Idem nekom logikom

*Ivana - dezurni_posmatrac

Ups.
0 poena

View attachment 17202
Ivana 😏
Ahhahahaha šala... 😂

Sa kojom osobom sa foruma bi otišli na romantični sastanak ?

*dezurni_posmatrac – Leo Cezar - Za sada ni sa kim, ali ako bih morao da biram baš, bio bi to Leo Cezar, pa neka to bude odgovor konačni, ali naravno da ne mora biti to što neki misle ahaha nego se samo zove "romantična" ali bi mi dobro došlo da iskoristim da ga ispitam neke druge stvari van foruma, ali ne mogu sad ovde o tome pisati, nije tema...
Nije sve tako sivo – liberta - Dezurni bi na romanticni sastanak sa Libertom. Mada realno ideju nemam.
Anhel - Jasamtvojdetektiv - Imam par kandidata na umu, ali reći ću Detektiv, jer ipak je porodica na prvom mestu
Ivana – Micky

Može.
0 poena

JB1J6C9.gif

Sa kojom osobom sa foruma bi otišli na romantični sastanak ?

*dezurni_posmatrac – Leo Cezar - Za sada ni sa kim, ali ako bih morao da biram baš, bio bi to Leo Cezar, pa neka to bude odgovor konačni, ali naravno da ne mora biti to što neki misle ahaha nego se samo zove "romantična" ali bi mi dobro došlo da iskoristim da ga ispitam neke druge stvari van foruma, ali ne mogu sad ovde o tome pisati, nije tema...
Nije sve tako sivo – liberta - Dezurni bi na romanticni sastanak sa Libertom. Mada realno ideju nemam.
Anhel - Jasamtvojdetektiv - Imam par kandidata na umu, ali reći ću Detektiv, jer ipak je porodica na prvom mestu
Ivana – Micky

Može.
0 poena

JB1J6C9.gif
Anhele, pa ne bih na "romantični" sastanak išao sa članom porodice daleko bilo, ipak mi je ona snajka 😭🤣

Kada bi se mogli staviti u nečiju kožu od osoba sa foruma na 24h ko bi to bio?

dezurni_posmatrac - Destry94 - Rekao bih da bi se super slagali, a što se mene lično tiče (iako nije pitanje o meni) ja bih voleo sa @Ivan -om da se menjam, da bih zavukao nos u sve tajne RTS-a oko pze-a i nastupa.
*Nije sve tako sivo – Miloš - Stavio bih se u poziciju crvenog Milosa, da imam moc da malo posaljem nekoga na hladjenje.
Anhel - Leo Cezar - Mislim da bi svako bio bar na jedan dan u Leovoj koži
Ivana - Miloš (verujem da je svako sa foruma ili većina poželela barem jednom da bude na njegovom mestu kako bi sklonila nekog forumaša koji mu smeta, pa šta znam, možda je i on)

Miloš im donosi poen.
1 poen

1707585776565.webp

Koju osobu sa foruma bi voleli da vidite bez odeće?

dezurni_posmatrac – Micky - Teško pitanje, verovatno bi više osoba došlo u opticaj, ali neka bude Micky jer se hvalio svojim atributima na prošloj đavoljoj večeri .
Nije sve tako sivo – etica - Recicemo da Anhel zeli da vidi eticu, filharmonicna veza.
*Anhel - Bebi - Sve sa foruma, zašto da ne . Ali reći ću Bebi samo zbog istorije, očekujem da će i Ivana povezati njega sa mnom pa da ubodemo bar taj 1 poen . Ostali ne verujem da će se složiti. Iako Bebi ne bi sada bio moj prvi izbor, ali važniji su poeni trenutno
Ivana - Bebi - Znam da je bila neko zezanje još na starom forumu oko njih dvojice, pa neka bude on.

Kombinacija Anhel i Ivana do još jednog poena.
1 poen

jake-gyllenhaal-naked.gif

Back