Dežurni
Ekspert
Znamo ko je Ivana, a ko je ko od nas ostalih?

Znamo ko je Ivana, a ko je ko od nas ostalih?
IvanaSa kojom osobom od preostale tri za stolom bi se mazili dok gledate romantični film?
dezurni_posmatrac - Anhel - Verujem da je Ivanin odgovor da ne bi ni sa kim naravno, ali pošto baš neko mora da se izdvoji onda neka to bude Anhel .
Nije sve tako sivo – Nije sve tako sivo - Hajde da kazemo da je Ivana rekla mene.
Anhel - Nije sve tako sivo - Idem nekom logikom
*Ivana - dezurni_posmatrac
Ups.
0 poena
View attachment 17202
Anhele, pa ne bih na "romantični" sastanak išao sa članom porodice daleko bilo, ipak mi je ona snajkaSa kojom osobom sa foruma bi otišli na romantični sastanak ?
*dezurni_posmatrac – Leo Cezar - Za sada ni sa kim, ali ako bih morao da biram baš, bio bi to Leo Cezar, pa neka to bude odgovor konačni, ali naravno da ne mora biti to što neki misle ahaha nego se samo zove "romantična" ali bi mi dobro došlo da iskoristim da ga ispitam neke druge stvari van foruma, ali ne mogu sad ovde o tome pisati, nije tema...
Nije sve tako sivo – liberta - Dezurni bi na romanticni sastanak sa Libertom. Mada realno ideju nemam.
Anhel - Jasamtvojdetektiv - Imam par kandidata na umu, ali reći ću Detektiv, jer ipak je porodica na prvom mestu
Ivana – Micky
Može.
0 poena
![]()