be Belgija 2024: Mustii - Before the Party’s Over

Ne znam što bi itko na osnovu komentara forumaša trebao očekivati ovo ili ono kad ovdje ima milijun različitih ukusa i preferencija.
Marko zlato dušo, a jel si puštao ovu belgijsku i ostale esk pesme onom svom drugu , ...šta kaže ? jel zadovoljan sa esk pesmama? kakvi su vam utisci :p

Emoji Thinking GIF
Hvala za info, otisao tamo, zbunio se, moracu da prostudiram o cemu se radi tamo, hahah. x'D

Ajme kako je Mustetina hot u ovom spotu 😍😍 Pravi Golden Boy nije me sramota reć
TO PONOSU!

Meni je odlična pesma i osvojila me je na prvo slušanje. Produkcijski slojevita, sinematična, elegantna, dramatična i svedena, a opet dovoljno dinamična balada, tako da je otprilike sve što priželjkujem od evrovizijske pesme. Belgija nam ponovo servira suvi kvalitet, vrlo underrated država na Evroviziji ✨

Ne verujem da će ostvariti neki dobar rezultat, jer vidim da su prve reakcije mlake, ali mi se svakako dopada 😍

Zorja snečirana? Lik ima pesmu sa sličnim motivima ali prilagođeniju GP-u i čak i koristi ogledalce u nekoliko scena, a ne u celoj pesmetini. Medjutim, ne znam jel može on ovo da isporuči? Do sada nam je Belgija često slala neiskusne performere sa OK spotovima koji su servirali flopove. Šta znamo o njemu?

I mene malo brine uživo nastup, naročito jer nije baš televote friendly pesma. Poslednje tri godine su uspeli da se provuku u finale i verujem da bi i 2020. takođe. Videćemo.

EDIT: za sada je debitovala na 5. mestu na aplikaciji i trenutno deli 4. mesto na kladionicama sa Švedskom i Velikom Britanijom.

Iako nisam pao na dupe dobra mi je pesma. Početak malo smara i nikako da krene kako treba. Spot mi je bezveze

Daću joj priliku da mi se vremenom dopadne. Poslušaću je ponovo. Pošto, ovo je ipak tip pesme koja sadrži tu neku melanholiju i znam da će mi se u određenom trenutku poklopiti sa osećanjima. Za sada, samo ok.

Čini mi se da ova godina polako ulazi u prosek. Bila je zabavnija u početku. Videću šta će biti do kraja.

• Like
Reactions: Mrm
Fantazija je pesma, u samom mi je vrhu i verujem da će tu i ostati. Nezavisno od nastupa i plasmana, pesmu ću definitivno slušati i nakon ESC. :love:

Baš bih voleo da Srbija pošalje muškog izvođača sa sličnim vajbom i nadam se da nećemo ponovo dugo čekati takvu priliku.

Back