Pesma za Evroviziju 22: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Pa možda se Naiva opet uvuče, dobra joj je pjesma. Ja bih volio da me Zoe iznenadi, ali vidio sam da je u nekom razgovoru rekla da joj uopšte nije cilj da pobijedi i da još ne zna kakav će nastup da ima, pa zato nemam očekivanja. Bilo bi dobro da može da se uštima da nastup izgleda kao da se vozi noću i pjeva pjesmu, dok se u pozadini noć lagano pretvara u jutro, ali to je možda preoptimistično :D

Znamo da idu ili Sara ili Zorja, tj siguran sam nekih 95%

Ja bih više voleo da ode Sara, siguran sam da će pokidati sa nastupom, ali neću se buniti ako ode Zorja, čak naprotiv.

Trending u Srbiji:

#6 Zorja
#8 Sara
#22 Aca
#29 Angellina

BiH:

#12 Zorja
#19 Sara
#20 Aca

Hrvatska:

#25 Sara
#28 Zorja
#32 Aca

Crna Gora:

#11 Zorja
#12 Sara
#17 Aca

Sj. Makedonija:

#20 Zorja
#24 Sara
#29 Aca

Slovenija:

#23 Aca

Zorja malo baca vajb na Kako da te volim od Žanamari sa Dore dvije i neke. A bilo bi fora, konacno blkn balada i konacno vise da Srb dobije 12 pt od hr zirija

neki maštovati ljudi sa mreža kažu :

Dušan Svilar pronađen sa harizmom usamljene stone lampe 😂

Svi se mi pobismo ovde a niko ni da spomene zvezdetinu Lukasa

Olivera Kovacevic kreativnom timu RTS-a: "Hej, više ne smemo da koristimo naziv festivala BEOVIZIJA, za naš izbor za PESMU ZA EVROVIZIJU, molim vas smislite novi naziv!"
Kreativni tim RTS-a: "Smislili smo, neka se zove: PESMA ZA EVROVIZIJU" :ROFLMAO:

Dusan Svilar osvaja televote i odlazi na Evroviziju jer je Miljana Kulic konacno na slobodi da glasa za njega. 😂

Aca Lukas je ocigledno mislio da se prijavljuje za novi Axal Grand festival ...itd itd

12 Sara Jo
(meni stvarno osveženje, originalno, prijatno iznenađenje, čak i bez nastupa, a kamoli s nastupom jer njoj tu nema ravne, nisam stan ni bot, ali stvarno nimalo ne sumnjam da će da iskida)

10 Angellina
(vozilica, bukv što neko reče raspadam se u klubu vajb i ne prestajem da đuskam, i meni čak međ najboljim njenim, svaka čast, može ovde da čučne jako dobra scena, svetla i kostimi, čak i da se ona ni ne lomata mnogo ako joj nije fah, a da bude efektno)

8 Zoe Kida (jednostavno mi je lepo i prijatno, i volim Zoe, živa bila)

7 Zorja (fino, umiveno, moćni vokali, ništa manje ništa više)
6 Konstrakta (neironično gotivim, genijalno)
5 Naiva (super vajb i utisak)
4 Boris Subotić (lepo, pohvale)
3 Aca Lukas
2 Vasco
1 Tijana Dapčević

Ostali:
više sreće drugi put
kažem vam to tako lako
vidim da vam ne ide
a još kako moglo je...

Mislim, bukvalno zahtev da mi se vrate minuti tj. oko sat vremena života potrošeni na minimum 20 od preostalih 26 pesama, za šta ja plaćam pretplatu, pametnom dosta, ko poslednji izađe neka ugasi svetlo itd. itd. 🙄😅

Eh dobro jutro svima, kao što sam rekao milijardu puta, zašto 36 pesama i ko će to sve ispratiti? razumeo bih da se tipa po 6 pesama kvalifikuje za finale, ali 18 pesama u finalu je mnogo, naročito ovakvog kvaliteta...

Sara Jo je najbolji izbor za nas, iako po meni Angellina ima najbolju pesmu. Što se tiče Zorje, sve je to slatko ali vrišti 17-19. mesto u finalu.

Sanja Bogosavljević se predstavila u Jutarnjem programu. Aranžman je radio Ivan Mirković Bambi, a nastup će biti u retro disko fazonu.

dvIrbRa.png

VLN6lBN.png

Ovog jutra se u Jutarnjem programu predstavila i Zorja. Rade na nastupu koji bi bio pamtljiv, a za koreografiju biće zadužen brat njenog supruga, Milan Pajić​

EZMjsDp.png

1mdRwVe.png

Preslušavam sve 3 konstantno i kao favorit za pobedu mi se svaki put izdvaja Sara iz prostog razloga što te pesma unese da je pratiš od prvog do poslednjeg trenutka i posle toga definitivno imaš mišljenje, ergo pamtljiv je koncept, plus pesma daje mogućnost nekog ludilo nastupa. Samo dve stavke koje bih preporučio:
1. Da je preimenuju u Eden - dovoljno lako za izgovaranje i pamćenje, dovoljno mistično, a opet se savršeno uklapa u pesmu.
2. Kraj mi nije dovoljno efektivan - poslednjih 15 sekundi mi je nekako prosečna festivalska šatro dinamična završnica za jednu tako avangardnu pesmu, i onda mi spusti utisak umesto da dovede do klimaksa.

Zorjina pesma je profi evrovizijska pesma i svaka njoj čast, ali ja zaboravim da se to sve desilo nakon što se pesma završi.

I onda A mi grozni glamurozni. Ne zanima me kako će ova pesma proći na takmičenju, ja sam beskrajno zahvalan osobi koja mi je dala novi omiljeni stih koji je nadmašio čak i Nema časti dok te lome strasti. Unajmiću ovog tekstopisca da mi piše romantizovanu biografiju, ovako ću se predstavljati na icebreakerima u preduzeću i želim da mi to bude zlatnim slovima urezano na svadbenom albumu.

Jel se samo meni prvobitni refren iz origamija više svideo nego ovaj sad? Ovaj mi deluje malo prenatrpno efektima

Status
Not open for further replies.
Back