Poslušao sve pesme dva puta, zadovoljan sam poprilično, mada smatram da ne bi sve što mi se dopalo bilo pravi izbor jer bi se ponešto utopilo u masu pesama na Evroviziji. Odmah nakon prvog slušanja mi je bilo jasno da će mi prvi favorit biti "Muškarčina" na sopstveno iznenađenje, jer mi se retko svidi Sarina i Coby-jeva muzika. Međutim, pesma ima sve ono što smatram da treba da ima brži ESC hit - autentična je, pamtljiva i hitična i kvalitetna, izdvaja se iz mase. Verujem da će Sara prirediti i odličan nastup i eto nama pravog izbora za Torino.

Pored Sare su mi se najviše dopale Naiva i Zoe Kida, dva odlična vokala, upečatljive pesme koje odišu posebnom atmosferom i koje želim da slušam još.
Od ostalih bih najpre izdvojio Dušana Svilara čija pesma možda neće zabeležiti veliki uspeh na festivalu, ali verujem da može postati slušana, jako kvalitetna i emotivna kompozicija koja mi poprilično vuče po mnogo čemu na neke od Čolinih lepših balada, baš uživam dok je slušam. Jako je dobro izvedena i veliku emociju ima i pesma mladog Borisa Subotića, a verujem da bi i uživo mogla da ostavi utisak. Uz pomenute među moje favorite stavljam i dve Marije - Mikić i Mirković čije su pesme i više nego prijatne za slušanje, jako lepe i melodične kompozicije.
Što se ostalih favorita tiče Angellina ok i hitična, ali samo toliko, malo mi je svega previše tu, a i nisam ljubitelj njene interpretacije, meni tu gotovo uvek fali energije. Zorja mi nije legla, daleko od lošeg, ali ne ostavlja mi jak utisak, nekako mi je već viđeno mnogo puta, a i meni frekvencija njenog glasa u refrenu ne prija baš, nisam oduševljen. Aca Lukas mi je među najslabijima, bez obzira što mi se kao ličnost ne dopada om ima neke stvarno dobre pesme u karijeri (npr "Upali svetlo") a ova nije ni prići njima, potpuno bez utiska.