Pesma za Evroviziju 22: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Sara je pre par dana rekla da bi želela da ''nastup bude kruna svega onog što je do sada radila, da će dati sve od sebe da maksimalno zabavi ljude'' i da bi nekako volela ''da se nadoveže na priču koju je gradila do sad koja je podrazumevala dobar scenski nastup, ali da želi da to nadogradi i da se desi nešto malo drugačije''. Šta god smislila sigurno će biti ulickano.
Zanima me Angellina koja isto ima gomilu mogućnosti. Konstrakta, Gramophonedzie, VIS Limunada mi liče da bi mogli da vizuelno budu zanimljivi.

Sad se setih na šta me pesma Sare Jo podseća, sem što Sara Jo ne može ovome ni da prismrdi:

Iako je ovo jedno od nasih jacih nacionalnih finala, smatram da ako RTS zeli jos vise zvucnijih imena na takmicenju, mora podhitno da vrati nagrade za prva tri mesta. Mi smo nacija koju samo pare pale, nastup na evroviziji nije dovoljan :ROFLMAO:

👉 Pesma za Evroviziju 22: YT lista gledanosti – 8. februar

gSKghWz.jpg

Nešto mi se čini da će ta Zorja gadno da se buni ako ne bude pobedila, više nego što sam mislio da će Lukas. Previše se primila.
Devojka je skroz na mestu. Uzbuđena je kao jedno normalno čeljade koje voli Evroviziju. Tripuješ.

Moguć je čak scenario Rijeke , favorit pre takmičenja i onda ništa od pobede.
Pa ne baš moram ti reći, zato što su oni "Rijeku" dobro odbacili čim je izašla cela nakon snipeta, mada je ista umalo i pobedila..za dlaku je izmakla pobeda.
Međutim kod nas je hajp najveći upravo na ovaj tip pesme, jer se mi svog muzičkog identita niti lako, niti uvek odrćčmo a još manje stidimo a u CRO to nije slučaj.... sećam se tamo komentara da Ninina pesma nema nikakve veze sa Hrvatskom ...siroti nisu ni svesni šta je pevala. Ali to se kažnjava na escu.

Zasto bi bila zabranjena? Nije nista uradila, jedino ako je podrzala Katarinu Zivkovic u sporu sa Sanjom Marinkovic lol

Pa ne baš moram ti reći, zato što su oni "Rijeku" dobro odbacili čim je izašla cela nakon snipeta, mada je ista umalo i pobedila..za dlaku je izmakla pobeda.
Međutim kod nas je hajp najveći upravo na ovaj tip pesme, jer se mi svog muzičkog identita niti lako, niti uvek odrćčmo a još manje stidimo a u CRO to nije slučaj.... sećam se tamo komentara da Ninina pesma nema nikakve veze sa Hrvatskom ...siroti nisu ni svesni šta je pevala. Ali to se kažnjava na escu.
Draga, to ništa nije istina, ne izmišljajte. Hrvatske fanice su većinski htjeli Kraljićku poslije objave isječaka. Jedino što su neki promijenili mišljenje nakon nastupa. Čega bi se stidili? 😂

Ma šta će joj Pink - tamo se ionako samo Zadruga emituje. Grand joj je sasvim dovoljna podrška.

Status
Not open for further replies.
Back