Pesma za Evroviziju 22: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Draga, to ništa nije istina, ne izmišljajte. Hrvatske fanice su većinski htjeli Kraljićku poslije objave isječaka. Jedino što su neki promijenili mišljenje nakon nastupa. Čega bi se stidili? 😂
Nina je bila favorit dok god nije uništila pjesmu u lajvu. Čitavu pjesmu se nije sastavila sa intonacijom, zvučalo je kao da je pjevaju tri različite osobe.

Nina je majstor da pesme koje su zicer unisti nastupom. Bukvalno kako? Obuci lepu haljinu I pevaj I to je to.

2016. je mogla da se izvlaci na HRT ali prosle godine se sama obukla I bilo jos gore.

Nina je bila favorit dok god nije uništila pjesmu u lajvu. Čitavu pjesmu se nije sastavila sa intonacijom, zvučalo je kao da je pjevaju tri različite osobe.
Slažem se. Čak bi zanemario i onaj užas od nastupa da je pjevanje bilo super kako sam očekivao. Ali je bilo loše. Studijska verzija i live kao dvije različite pjesme.

Zorja sa jedne strane ima smisla I da se obuce I za nastup ali takodje ima onaj Žak vajb da ode u tesku patetiku I simbolizam za ometene u razvoju.

Tipa onaj kalkulantski neojugoslovenski nastup u finalu ZG.

Znaci ume I da pretera I da se izgubi.

Navodno ce imati haljinu od 17 metara na Beoviziji.

Garant ce haljina biti deo koreografije. Ima da krenu da je vrte haha

Nisam pratio kad se ona takmičila ali negde sam nešto video da je vozila biciklu pa je zamalo udarila u kameru? Ili je to bila neka druga takmičarka?

Nisam pratio kad se ona takmičila ali negde sam nešto video da je vozila biciklu pa je zamalo udarila u kameru? Ili je to bila neka druga takmičarka?
Mislim da je bila na elektricnom trotinetu i zamalo da udari u onu kameru zakacenu na kranu, ali nisam bas siguran.

Status
Not open for further replies.
Back