Turbo_ESChaler
Ekspert
CRNA SVADBA MOŽE ... i ništa drugo ne doalzi u obzirželim neki satanistički nastup za saru jo prepun simbolizma![]()

CRNA SVADBA MOŽE ... i ništa drugo ne doalzi u obzirželim neki satanistički nastup za saru jo prepun simbolizma![]()
Nina je bila favorit dok god nije uništila pjesmu u lajvu. Čitavu pjesmu se nije sastavila sa intonacijom, zvučalo je kao da je pjevaju tri različite osobe.Draga, to ništa nije istina, ne izmišljajte. Hrvatske fanice su većinski htjeli Kraljićku poslije objave isječaka. Jedino što su neki promijenili mišljenje nakon nastupa. Čega bi se stidili?![]()
Jos jedna placena reakcija
znači DIJAGNOZA se dobija nakon njihFavoriti Sara Jo i Angellina. Obe pesme odlične i drugačije. Nastupi mogu da budu bolesni za obe pesme.
Slažem se. Čak bi zanemario i onaj užas od nastupa da je pjevanje bilo super kako sam očekivao. Ali je bilo loše. Studijska verzija i live kao dvije različite pjesme.Nina je bila favorit dok god nije uništila pjesmu u lajvu. Čitavu pjesmu se nije sastavila sa intonacijom, zvučalo je kao da je pjevaju tri različite osobe.
Neće biti potrebe bar 95 % pobeđujeNešto mi se čini da će ta Zorja gadno da se buni ako ne bude pobedila, više nego što sam mislio da će Lukas. Previše se primila.
Kažu da Sinan dolazi na PZE, pretpostavljam da će opet besomučno hajpovatiwiwi se uključili zorji u lajv na ig
Jeste, onaNisam pratio kad se ona takmičila ali negde sam nešto video da je vozila biciklu pa je zamalo udarila u kameru? Ili je to bila neka druga takmičarka?
Olivera: ne zovu me za dzabe maherkaaaaaKažu da Sinan dolazi na PZE, pretpostavljam da će opet besomučno hajpovati![]()
Mislim da je bila na elektricnom trotinetu i zamalo da udari u onu kameru zakacenu na kranu, ali nisam bas siguran.Nisam pratio kad se ona takmičila ali negde sam nešto video da je vozila biciklu pa je zamalo udarila u kameru? Ili je to bila neka druga takmičarka?