ESC 2022 – Torino, Italija: opšte, arena, grafika, scena

Nama ne treba stejdzing, imam utisak da bismo isto prosli i da stave cudesa i da samo rasprostru jednobojnu zavesu iza... 😄
Prosto je do pesme i izvodjaca.

Samo me nervira to sto ce verovatno ovaj promasaj da vraca sve naredne domacine onom Florianu.

Sto se tice organizacije Italija se nikada nije proslavila…ne samo sto se tice Evrovizije. Znam da su novinari, na zavrsnom turniru u tenisu koji je bio u Torinu na kraju prosle godine, napljuvali i rekli da nikada nije bila gora organizacija. Mirise mi na neki debakl sa organizacijom.

Kakav mess od evrovizije, mislim na generalno sve, ne samo na scenu i tehničke probleme. Sad stvarno se nadam da Italija neće pobediti opet.

Večita žal što 2017. Francuska nije imala AR plesače koje su želeli. 😭

Monika izgleda nece ni nastupiti uzivo , verovatno ce koristiti LOT. Kako je rekao HoD Litvanije, organizatori nisu u stanju da stejdzinguju kako su Litvanci zamislili. Ovo je tuzno
A U kakva skandalcina 😲
Definitivno je vreme da Srbija pobedi pa da dobijemo jos jednu organizaciju o kojoj ce se decenijama pricati. Go Konstry 💪

Mene nerviraju ti snimljeni nastupi. To treba zabraniti ili da im kazu da to mogu iskoristiti samo ako su zarazeni koronom. Sta sada, malo im nesto smeta ili imaju neke zahteve koji ne mogu biti ispunjeni, odmah nece da nastupaju uzivo…sada svaka zemlja koja ima neki problem moze da se pozove na snimljen nastup a da uopste i ne ode na ESC. I troskovi eto manji i njima ide u korist. To je glupo..

Back