ESC 2022 – Torino, Italija: opšte, arena, grafika, scena

Zato Germani stave par ekrana i to je to, nema problema :LOL: Pod uslovom da ekran ne sklizne.

Kapiram da će još dosta država morati da menja nastup zbog sunca, meni je to već dovoljan razlog da vičem "BOO ITALIJA". Toliko problema, a probe su tek počele.

Ja ipak ne volim, fale mi razni opisi, strimovi... kada su najavili ovo bio sam u fazonu moze, ali sada mi je nekako prazno.

Sad me baš smara što sunce služi samo da drži svetla, a prilično je veliko i sigurno će u kadrovima zauzimati dosta prostora. Smor bukvalno.

Sad me baš smara što sunce služi samo da drži svetla, a prilično je veliko i sigurno će u kadrovima zauzimati dosta prostora. Smor bukvalno.
Baš o tome trenutno razmišljam, bukvalno je prekrio pola ekrana iza, jedva da se vidi backdrop... Ali videćemo već na šta će da liči

Nama ne treba stejdzing, imam utisak da bismo isto prosli i da stave cudesa i da samo rasprostru jednobojnu zavesu iza... 😄
Prosto je do pesme i izvodjaca.
Ali bukvalno, Konstry bi bila jednako efektna i sa bine tipa Sava Centar 90-ih.

Ali hit mi je kako je krenuo hajp, kao Italijani majstori estete, isključivo domaća organizacija i dizajneri i reditelji i šta sve ne, svi unapred svršavaju na estetiku i koncept, zamišlja se ne znam ni ja šta, a sad kao pucanje po šavovima, lol.

Back