Bolje nazovite temu kolektivna kuknjava. 1500 stranica, samo nekom nesto fali. Kritike su dobrodosle, ali hajmo prvo da vidimo sou pa kritikujemo. Ovo ovako nema smisla. Pa dobili ste u decembru spisak (nikad ranije) 25 januar pesme (nikad ranije), vizuali izgledaju dobro, pa sta ako kriju. Mozda zele da impresioniraju, A mozda i ne znaju sta rade.
Da podsetim i na otuznu 2013u, imali smo izbora u onom losem finalu i tada, pa smo mi odlucili za Lalalalalalalalala.... Dokle vise jedna te ista prica. Festival nam nikad nije bio bolji, imena ili ne, pesme su odlicne od 2019e, ne samo poslednjih par godina (sad odlicne - mislim na festivalske, pa ni tih zlatnih godina Beovizije nismo imali tako jake pesme...). Rezija ide na bolje, sve vise mladih se prijavljuje. Ja ne znam sta vise ocekujete? Rijaliti 24h PZE da pratite probe, i prepirke, kako je Teya Dora pljunula Zorji u kafu ne bi li bacila vlasku magiju, a Breskvica se potajno molila Luciferu na pobedi, dok se Balos i Filarri takmice cija rupa veca? SMIRITE SE OVO JE FESTIVAL I TO ODLICAN!
Hajmo malo lepih misli. Bez negativnosti.