Pesma za Evroviziju 22: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Takodje Sara ako oduva nastupom, a verujem da hoce. Malo da rizikujemo, posaljemo nesto drugacije. Sara ima i vise konekcija sa RTS-om nego Zorja, s obzirom da je tamo često bila gost, a i predstavljala nas je već neslavno na ESC, pa moguce da i na osnovu toga se desi nesto lepo po Saru :D...

Opet iako mi Zorja nije prvi favorit bilo bi banalno da nameste da je žiri loše rangira

Kad pomislim kako imamo dobro nf a onda se setim da imamo 36 pesama

200.gif

Jel ima neki dobar recap video postavljen negde? Da se opet podsetim pesama

Npr ovaj na koji je ovak lik reagovao, nmg nigde da ga nađem

Opet iako mi Zorja nije prvi favorit bilo bi banalno da nameste da je žiri loše rangira
Ne verujem da će to biti slučaj, nego je Zorja baš novo lice, autor je svoje pesme, tek se pojavila na sceni, a Sara je saradjivala sa dosta ljudi i više njih iz posla je poznaje, pa eto to može biti Sari neka mala prednost za glasanje žirija.

Odlično Milane, Petru će ovo očigledno biti putokaz u daljem pisanju. Bravo!
Pa šta znam, možda ja nisam ispratio dovoljno pažljivo, nekada me stvarno mrzi da isčitam sve napisano, ali nisam primetio da Petar botuje protiv izvođača koji mu se ne dopadaju. Čak ne mogu reći ni da previše botuje za Zorju, ima daleko aktivnijih forumaša od njega.

Šta mislite hoće li se ovaj trend rasta pregleda nastaviti ovako ili će biti cimanja?

Zorja ako pobedi obavezno da poradi na produkciji pesme. Melodija je lepa ali kad poslusam Origami ova mi zvuci rastimovano. I oni prvi etno vokali, dusa na tanjiru i mama nema bola mi isto kvare utisak. Kad bi i tu bilo nesto drugo plus produkcija mislim da bi bila mnogo kompetitivnija pesma. Tako malo za srecu fali.

Što bih voleo da imam izgovor engleskog kao ova Ivona.
Simpatična pesmica skroz, približava mi se polako vrhu, čak mi (lično) ide i iznad Zorje.

I Marija Mrkic usla u trending.

Drago mi je zbog nje. Ona je nakon Do neba imala ubedljivo najlepsu letnju pesmu proslog leta. Obozavam Jul.

Sto se tice Sare ona ima produkciju ali joj fali neki dogadjaj u pesmi, neki momenat, i malo vise kohezije izmedju entno i modernih deonica ti prelazi su malo zbunjujuci. Inace ti tihi refreni su sada moderni kao sto je u Bad Habits ili You broke me first. Sto se tice Angeline ona ima desavanje i produkciju ali fale joj dobri prelazi. Mislim da sve 3 pesme favoriti imaju potencijal ali bilo bi super ako bi pao revamp koja god da ode.

Današnja rang lista omiljenih pesama (ne favorita za pobedu). Sad kad ovo pišem shvatim da se meni možda Zorjina pesma i ne sviđa toliko koliko nekako poštujem trud malih porodičnih biznisa, stuba naše ekonomije.
1. Angellina
2. Gift
3. Sara Jo
4. Zejna
5. Ivona
6. VIS Limunada

Status
Not open for further replies.
Back