Pesma za Evroviziju 22: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Da je Konstrakta na još 2 mesta tokom pesme ubacila ovaj kraj bila bi mi još jedan favorit za pobedu.

Choose your fighter!

89764-F49-4871-4-E4-A-8162-1-C83-C65-E03-FC.jpg

Za ZORJU, ako pobedi , a nekako polako sve ide ka tome

tema mogući revamp pesme :

Mislim da je još malčice za nijansu pomeri ka world power etno music saund...jer pesma to već jeste većim svojim delom.
Dakle nije to samo etno balad... ovo je dosta dosta više od toga.
Koncept je ovde mnogo drugačiji od tipične etno balade tipa Oro od Jelene T.
Reakcije stranaca su sjajne zaista. Pozitivno reaguju čak i oni kojima pesma kao takva nije đir , svesni da je to evrovizija pre svega.

Evo i polufinala br. 2

1. Julijana Vincan - Istina i laži
2. Zejna Murkić - Nema te
3. Srđan Lazić - Tražim te
4. Dušan Svilar - Samo ne reci da voliš
5. Vasco - Znaš li
6. Euterpa - Nedostaješ
7. Sara Jo - Muškarčina
8. Gramophonedzie - Počinjem da ludim

9. Marko Nikolić - Dođi da te volim
-
10. Orkestar Aleksandra Sofronijevića - Anđele moj

11. Zoe Kida - Bejbi
12. Naiva - Skidam
13. Goca Tržan - Fitilj
14. Rocher Etno Band - Hajde sad nek' svak' peva
15. Marija Mirković - Požuri, požuri
16. Ivana Vladović i Jovana Stanimirović - Prijaće ti
17. Tijana Dapčević - Ljubi, ljubi doveka

18. Gift - Haos

Ovde su moguće neke promene, ali ako već sad mogu da kažem, čini mi se da je prvo pf-u za mene malo bolje. I sada moram da pomenem favorite iz prethodnih godina, a to su Naiva i Ivana Vladović.. Obe su imale bolje pesme prošlog puta nego ovog, šteta...

32 ljudi je na Discordu rangiralo PZE, neverovatno koliku pažnju ima takmičenje, nijedno prethodno nije imalo ovoliku osim 2020, naravno. Stvarno su napravili festival koji izaziva pažnju fanova. Iako je bilo dosta negativnih komentara, sve je više pozitivnih, ljudi ocenjuju festival kao kvalitetan.

Zorja se baš istakla i drago mi je, ali ovo što je rečeno gore stoji - bez jako kvalitetnog revampa i nekog zanimljivog nastupa nemamo čemu da se nadamo.
Screenshot_20220209-185150_Discord.webp

Lift mi ima bolju pjesmu nego 2020.Ostali povratnicivmi svi osim Igora imaju slabijw pjesme.

Tijana mi ima isto bolju pjesmu od To the sky,ali ova je ESC možda bila prije 15ak godina,sad ne.

Ja je ne bih slao samo zato sto je uvek bilo da se strancima svidja etno i bravo bravo posaljite ovo ovo je tradicionalno od Srbije bas lepo odlicno i onda kad dodje vreme za glasanje? Sta onda? Onda bude pesma je fina ali nije mi favorit

Dok kod Muskarcine kmamo potpuno drugaciju situaciju (a tek cekamo nastup) ili ti se svidja ili ne, nisi ravnodusan sto je najbitnije. Plus je drugacije i zapada za oko STO NAM KONACNO TREBA jer nikako da se izdvojimo ovih godina

Ko god da pobedi ja zadovoljan ali kislim da trebamo M da saljemo

Ja je ne bih slao samo zato sto je uvek bilo da se strancima svidja etno i bravo bravo posaljite ovo ovo je tradicionalno od Srbije bas lepo odlicno i onda kad dodje vreme za glasanje? Sta onda? Onda bude pesma je fina ali nije mi favorit
Paaa, isto se desilo i Uragankama prošle godine. Slay girl, slay queens, they slapped - i onda muk. Užas.

Lukasov spot prešao 400.000 pregleda
pa dobro, nije da nisamo znali i očekivali... ta pesma nema ni auru ni oreol pobedničke pesme kako bi on voleo, niti će imati.
...ljudi okreću po inerciji tako svaki njegov spot, pa što da ne.. sve uobičajeno.

Status
Not open for further replies.
Back