258. FSC - Risiko

Nemanja, hvala ti što mi držiš temu otvorenom sa nekim stvarima koje nemaju veze sa istom. U situaciji kada je na minimumu interesovanja i to ima značaja! 😂
Da li ćemo možda dobiti tvoje komentare za FSC pesme? 😀
Večeras nekad očekujte moje za prvo polufine bar

Nemanja, hvala ti što mi držiš temu otvorenom sa nekim stvarima koje nemaju veze sa istom. U situaciji kada je na minimumu interesovanja i to ima značaja! 😂
Da li ćemo možda dobiti tvoje komentare za FSC pesme? 😀
Pa ti vidi kako sam kod tebe posebno aktivan…mora da je to zbog Kragujevca 😉…jedno polufinale preslusano, sad jos jedno i saljem veceras!

Večeras nekad očekujte moje za prvo polufine bar
Obično oba idu u paketu, i prvo i drugo polufinale, tako da se potrudi, molim te, da nam daš kompletne komentare. 😀
Inače, opušteno, ako bismo se ljutili na komentare i ocene za pesme, mogli bismo svi da se poubijamo, tako da, sve je dozvoljeno u granicama pristojnosti, naravno. 😀

Nemojte komentare pisati, imate nacina kako bolje utrositi vrijeme/energiju

Slobodno pišite komentare onako kako doživljavate pesmu. Ako se neko ljuti zbog negativnog komentara na pesmu čiji niti je autor, niti je izvođač, je njegov/njen problem.
Apsolutno :D. Jednostavno je - ako pišem komentare ja komentarišem pesmu. Ne komentarišem osobu koja je pesmu poslala i njen muzički ukus. Mnogo puta su moje pesme bile potpuno popljuvane ovde pa nema uvrede. Jednostavno se ne poklapam nekad muzički sa svima i to je to.

Obično oba idu u paketu, i prvo i drugo polufinale, tako da se potrudi, molim te, da nam daš kompletne komentare. 😀
Inače, opušteno, ako bismo se ljutili na komentare i ocene za pesme, mogli bismo svi da se poubijamo, tako da, sve je dozvoljeno u granicama pristojnosti, naravno. 😀
Dobro, potrudicu se za oba. Al ja nisam muzicki kriticar ja mogu iznositi samo ono sto pomislim dok slusam pesmu a pretezno pomisljam ne tako dobro al Boze moj, ionako cu morati da glasam za nekog i dam mu 12 :ROFLMAO:

Drugo polufinale mi je za sad bolje, nemam neke zamerke doduse jos sam na pocetku

Koncentracija na FSC mi je nula, ali sam bar uspeo da odgledam ceremoniju. Bravo Filji, jako kreativno i zanimljivo.

Mislim da ću poslušati samo svoje polufinale, a suprotno kroz recap. Ko će slušati 47 pesama. 😭

Ne mogu ove redne brojeve za prvo polufinale da ispravljam ionako sam se namucila sve na telefonu

Ne zamerite mi, nisam kuci, pa nisam mogla detaljnije da se posvetim i da se cimam oko punih imena izvodjaca i pesama kao i prevoda, al na prvo slusanje i bez prevoda su utisci:

PRVO POLUFINALE
  1. Self deception
Previse svega, nista inovativno, gaseraj u smislu roka i metala, ne znam da li je uz kombinaciju kafe cigara i isparenog alkohola ovo ubitacno sada za moje srce ali nista posebno probacu da slusam kada budem postila
  1. Elijah Woods x Jamie Fine
    Muzika za Cotton dok se presvlacis u kabini u trznom centru Big mastajuci o sebi kako ces jednog dana biti mrsav i stajlingovan za festival na koji nemas para ni da ides.
  2. Galibri & Mavik
    Ne svidja mi se, lici mi na nesto sto bi Ognjen Amidzic snimio za spicu hrvatske serije koja se odvija u selu Gospic, prolazni hitic za obicni sloj drustva
  3. Avatar - nisam znala da se mogu prijaviti ovako neke teme i instrumentali bez teksta i neke vokalne linije, ne znam sta da kazem sem da je dobro i epski al ne mogu nekako da ocenjujem ovo. Neinovativan izbor pesme za takmicenje
  4. Barbara samo sa Zoinog ramena mogu se smejati i saputati demoni. Lepa estetika u videu i ima lepu boju glasa al sem toga za mene nista posebno.
  5. Cut_ jako lep flow pesme, mood, vibe, jedno prijatno iskustvo slusanja nemam zamerku
  6. Junie - Lepa pesma, lepa emocija koju sam osetila bez da razumem tekst, lep video, ona je iskrena, to se vidi u videu. Jedna dnevna ljubavna pesmica koja se ne razlikuje previse od drugih u tom maniru, ali nisam fan ljubavnih pesama za 2 popodne i uzrast od 12-23 godina. Al lepa je pesma.
  7. Mon Bled - jako zanimljivo podseca me na rane 2000's. Sve super.
  8. Regi standardna pop pesmica nista posebno. Pristojno.
  9. Sen Varsin Diye - Jako lepa pesma. Nalazim u njoj nesto sto bi englezi rekli familiar. I sto sam nesto starija sve vise postujem Turke. XD
  10. Nanne jako dobar glas ali instrumental ovde mi ide preko njenog glasa, glasniji je od nje, pa mi to smeta. Svidja mi se zenski momenat u bendu, ali opet nisu nesto zracile harizmom, malo su ko razbijacice ili fudbalerke a ne muzicarke.
  11. Kwiat Jabloni - jako dobar spot, neke motive koje sam videla u spotu, nisam videla drugde. Nisam fan ove vrste muzike malo je za zene u klimaksu, fazon 'ona se boji da ima trideset', ali spot me tera da prevedem tekst i da vidim o čemu se radi.
  12. Chisu - pesma je imala potencijal da mi se dopadne kad je krenula al nekako ovaj spot mi uopste nije docarao pesmu, nije mi je preneo, nisam osetila nista. Neubedljiva mi je, ali pristojna.
  13. Balam Pichkari - injekcija pozitivne energije. Lepo, sareno, radosno, nije moj tip muzike ali nemam nijednu zamerku. Lepo je, pozitivno i uverljivo.
  14. Blind Guardian - epic u svakom smislu! I lepsi jeste uzivo nastup kada publika horski peva. Najez.
  15. Albina - muzika top, ona top, tekst krindz, ne volim ovakve tekstove zato uglavnom imam problem sa danasnjom popularnom muzikom na nasim prostorima. Lepo za klub i voznju u autu ali neki kvalitet preveliki sorry no.
  16. Alyosha - Kul stvar al mi se ne svidja dinamika i progresija u ovoj pesmi, treba joj revamp.
  17. Medina - Nema problema - Zbunjena sam
  18. Gioli and Assia - Odlcno, sve mi se svidja!! Ova zena nije neka lepotica ali mnogo mi je jak njen stav i pojava.
  19. Liquitiqui - Nije moja soljica caja, ne bih slusala u prevozu ili ovako, al je nekako seksualno, tako da eto moze da posluzi za budjenje zelje za krevetom sa partnerom.
  20. Brendan - Simpaticniji mi spot od pesme, ja ovo ne bih slusala, meni je sve to letnje, pozitivno, good vibes jednolicno i dosadno, prosto mi nema karakter.
  21. LeeA - za nekog ko je pretpostavljam na pocetku, jer nema mnogo pregleda i subova ovo je super, osetim njen karakter.
  22. Di-rect - di - vna pesma
  23. Agnes - Sjajno! Ide na moju plejlistu!

DRUGO POLUFINALE

1. Avantasia - volim, stari sam metalac tako da sve najbolje
  2. Aigel - na drugoj strani moje solje caja su ovakvi mracni i misticni vajbovi. Savrseno za mene nocnu pticu.
  3. Alvaro de Luna - ja stvarno postujem sve ljude koji vole ovakvu spansku mejnstrim Sasa Kovacevic muziku al mene to ne radi ama nimalo, sta cu
  4. Black book - Bas mi se sviđa, podseća me u nekim momentima da Joy Division ili Depeche Mood, jako lepa muška mračna boja glasa.
  5. Wany Hasrita - bez zamerke, lepo
  6. Gussje - Sviđa mi se spot, pesma ništa posebno
  7. Le deva - Ništa mi se ne sviđa, spot mi je bezveze, stajling užasan, pesma sranje
  8. Claude - Jako lepa estetika koja odlično radi za pesmu. Nisam fan ove muzike, ali bih opet poslušala. Sviđa mi se.
  9. Fever Ray - Ovu pesmu sam oduvek volela, eto. Dovoljno da kazem.
  10. Marria Becera - ja ne volim ovu trendovsku muziku i kako sve zene moraju da izgledaju kao fufetine. Jednostavno ne volim. I ne mogu nista dalje da komentarisem.
  11. Saveus - svidja mi se pesma, svidja mi se spot, volim dramaturgiju.
  12. Cat Janice - svidja mi se, nemam zamerku, stavljam na plejlistu za plesanje.
  13. Rosenfeld - sviđa mi se, nemam zamerku, al opet ništa posebno
  14. Edward Maya - ovo je krenulo kao 'Ovo ce biti dobra noc predosecam' posle me podsetilo na neku pesmu od grupe Luna. A cula sam malo i Slaviju. Sta da kazem, sta da slazem sad... ne svidja mi se.
  15. Stefan - meni sve pesme iz ovog zanra iste jedna druga, ja ne znam da razlikujem. Dosadno, bezlicno.
  16. Molly - Svidja mi se za noc i auto, stavljam na plejlistu.
  17. Comastatic - Nije uopšte lošta stvar za neki mladi post rokovski bend, ali šablonska kao većina jbg
  18. Bosson - hit mi je kako rusi medju ovakvim nostalgicnim pesmama uvek dominiraju u komentarima. A pesma lepa i nostalgicna, kao i vecina njih iz tog perioda.
  19. Parade od Planets - kul stvar, al mi se ne svidja spot i pevačica kao pojava, nije baš scenična, deluje mi neprirodno ili su amaterski snimili spot
  20. Reuben And The Dark - dobra stvar, nemam nijednu zamerku
  21. Die Antwoord - Ne znam šta sam čula, video sam zapamtila
  22. Gavin James - ovo bi pretpostavljam trebala biti neka emotivna balada, a ja sam izgleda onaj kamen na kojem Teya Dora sedi, nista, ni da me dirne, dosadno bajo. Al lepa pesma.
  23. KSHMR - Ide na plejlistu

Back