rs Srbija 2022: Konstrakta - In corpore sano

Jel to saradnja sa Huawei kompanijom oko tehnike ove godine?

Ne ozbiljno sam pročitao da rade sa Huawei, vidim da su i TikTok uzeli..
Nadam se da im Kina neće glave doći..

Mada ja obožavam telefone Huawei, meni su oni odlični.. Ako su oni, čudi me da imaju takve probleme sa tim suncem..

A bas se ponadah da ce sutra biti okrenuto za drugu probu, ali čim su oni imali sastanak delegacije gde su crtali scenu bilo je jasno da nije medijska patka nego da su stvarno usr*li motku

Hold on, hold on. "Da izvučemo svetlo" znači da će LED ekrani na suncu biti vidljivi, ali se neće rotirati, pa je problem s reflektorima ili to znači da ono sunce zaklanja previše svetlosti pa gledaju da to reše, u prevodu i dalje imamo crnu dugu?

Znači da nisu planirali da koriste reflektore za vreme većeg dela nastupa i sad moraju.

Hold on, hold on. "Da izvučemo svetlo" znači da će LED ekrani na suncu biti vidljivi, ali se neće rotirati, pa je problem s reflektorima ili to znači da ono sunce zaklanja previše svetlosti pa gledaju da to reše, u prevodu i dalje imamo crnu dugu?
I dalje je crna duga tu 🌈🌈

Ja sam to shvatio kao da se kraljica Konstrakta zajebaje. Da ne znaju kako će ikako biti svjetlosti bez sunca

Na snimku sa njihovog današnjeg sastanka ne deluje da joj je do zajebancije nažalost 🥲

Sve sam manje ubeđen u top 10. I to, nažalost, ne krivicom delegacije, što je najgore od svega.

Sve sam manje ubeđen u top 10. I to, nažalost, ne krivicom delegacije, što je najgore od svega.
A zašto misliš da bi žiri i publika glasali manje sada, šta konkretno bi uticalo da se smanje glasovi?

Ček zar neka osnovna pristojnost i profesionalnost ne nalažu da, ako su zeznuli i ne mogu da obezbede obećano, onda ponude neka rešenja, neke pokretne ekrane, nešto? Ne, oni friziraju one žbuniće za green room, uvenulo im sve do utorka dbd. Kakav fejl od organizacije.

Back