II U ovom delu emisije svako od vas pravi top liste sa po sedam ostalih forumaša za večerom!
Rangirajte forumaše koji su sa vama na večeri po tome ko je najdosadniji (pozicija 1 najdosadniji, pozicija 7 najmanje).
Micky - Veoma nezahvalno, da smo toliko dosadni ne bi se nasli u finalu ove emisije, ali ja cu rangirati nekako svoje kolege, jer znamo zasto smo ovde i nadam se da se niko nece ljutiti.
Dežurni- Ne mogu reći da mi je neko dosadan od njih već samo da nekoga poznajem manje/više, Ro i Stefix ništa lično ali ih najmanje poznajem pa ni ne znam jesu li dosadni ili ne hahah Poky i Zeleni nisu dosadni ali su u sredini, jer preostalu trojicu sam više čitao na forumu i pisao sa nekim nekad, pa mi je eto na taj način neko zanimljiviji (5 i 6 je random raspored, svejedno mi nisu dosadni uopšte, kao i 7)
zeleni - /
Ro97- 1. Dežurni (bio smorio sa Zorjom u jednom trenutku, bilo je u nekih trenucima too much, vjerujem ne samo meni xD)
2. Stole (pristojan bez nekih skandala)
3. Destry94 (porodičan čovjek, zrela individua, malo zbunjena doduše xD)
4. Micky (zna se tu i tamo zakačit, ali uglavnom ima kontrolu i dosta ovako korektan forumaš s normalnim postovima)
5. zeleni (droga na jušnu kašiku se jede i onda se svašta od njega može pročitat)
6. Stefix (mala od skandala)
7. Pokahontas (djeluje kao osoba s kojom ne može bit dosadno, samo neki konstantni gas)
Stefix - Ovde su mi samo 1 i 7 stavljeni na pravo mesto, ostali su rangirani random.
Pokahontas /dosadan ne mora da znači da ne gotivim, samo da nije neko koga bih zvao kada želim da se zabavim
Destry94 - Opet ova rangiranja. Pa moram prvo da kažem da ne mislim da su ovi ljudi uopšte dosadni. Smatram da svako od nas ima neka svoja interesovanja i na svoj način je dopadljiv i zanimljiv. Rangiraću samo jer mora i to po principu koliko zapravo ljude poznajem i kako mi deluju na forumu. Ovo mi je možda i najteže rangiranje jer zaista ne smatram nikoga dosadnim. Sa svima sam makar malo popričao ili video kako komuniciraju na forumu i daleko su od dosadnih osoba.
1. Dežurni - prosto jer njega najmanje poznajem od svih pa je zato na prvom mestu i ako je daleko od dosadne osobe. Zapravo je u svim našim razgovorima uvek imao zanimljive stavove. Onoliko koliko je bio voljan da podeli.
2. Micky
I za Mikija verujem da je izuzetno zanimljiva osoba koja je imala zanimljiv život do sada i ima šta da podeli ali ga isto manje poznajem od ostalih pa moram da ga stavim na ovo mesto. Ali definitivno ne mislim da je dosadan. Izuzetno zanimljiva osoba!
3. Stole
Verujem da je Stole izuzetno zanimljiva osoba. Ali deluje da je dosta povučen bar na forumu. Ne iznosi puno detalja o sebi pa onda možda mi ne možemo da steknemo pravu sliku onoga ko je Stole. Ali verujem da je Stole jedna dobričina koja ima puno zanimljivih stvari za podeliti i s kojim bi bilo zanimljivo družiti se.
4. Pokahontas
Poki je izuzetno zanimljiv i vidi se da delimo slične stavove i slična interesovanja. Sigurno da ni kad bi smo se uživo upoznali mi ne bi bilo dosadno u njegovom društvu već naprotiv bilo bi dosta zabavno pričati s njim.
5. zeleni
Zeleni sigurno nije dosadan. Umirem od smeha na njegove provale i izvale na forumu. Dešavalo se često pre da nečija bockanja primim k srcu ali njegoba bockanja nikada. Sve gledam kroz šalu jer je stvarno takav kao lik prosto zezator. I drago mi je da ga imamo na forumu jer ne bi bio forum to što jeste da nemamo osobu poput zelenog na njemu.
6. Stefix
Ovog lika morate upoznati da bi ste shvatili o čemu pričam. Duša od čoveka a predstavlja se na forumu kao mangup nimalo dosadan apsolutno zabavna osoba i neće dopustiti da vama bude dosadno pored njega.
7. Ro
S obzirom na to da pričamo svaki dan već skoro 7 godina i nismo iscrpeli sve teme i nikada nam nije dosadno, Ro spada u osobe koje su meni najzanimljivije za razgovor i zaista delimo puno sličnih interesovanja a opet smo jako različiti kao osobe a opet se družimo.