Đavolja večera 3

Pobednik S03 ĐV treba da bude :

• Micky

• Dežurni

• Destry94

• Ro97

• zeleni

• Pokahontas

• Stefix

The results of this poll are hidden until it is manually edited by the user or site admin.

Ne znam zašto je izostao komentar za Mikija. Okačiću kasnije ako bude bilo potrebe :D

Rangirajte forumaše koji su sa vama na večeri po tome ko je najviše opterećen pobedom u ovoj emisiji (pozicija 1 najviše, pozicija 7 najmanje).

Micky - Ovde mi je mnogo lakse da rangiram iako je ovo moj neki subjektivni osecaj prema onome ko se koliko angazovao u ovoj igri.

Dežurni- U suštini mislim da nije niko opterećen, ovde smo svi da nam bude zanimljivo i ovo je igra, nadam se da tako i ostali gledaju na to, ali eto jedino brojevi 1,2,3 mislim da imaju barem malo jaču želju za pobedom od ostalih, hteli to da priznaju ili ne

zeleni - Micky 3 - seksipilna energija dovodi do opterecenosti da mora biti najbolji
Dežurni 4 - novi je pa se jos uigrava
zeleni
Ro97 6 - pobjeda mu nista ne znači jer je u političkim vezama
Stefix - 7 nemam komentar.
Pokahontas 2- ipak su ga pustili u buvaru iz baraza
Stole - 5 milo dijete zna da ce pobijedit jer su iza njega petrovi momčići
Destry94 - 1 ima spremljen govor u obliku publikacije "moja pobeda u đv)

Ro97 - 1. Dežurni (pa novi forumaš, sigurno je najviše napržen hehe)
2. Stefix
3. zeleni
4. Pokahontas
5. Stole
6. Destry94
7. Micky

Stefix - /

Pokahontas - /Zorjanatori vatreno krštenje, mora da se PZE osveti preko ĐV(E)

Destry94 - Ne mislim da je iko ovde opterećen pobedom pa ne mogu da rangiram ko je najviše. Mislim da su svi imali stav da je ovo zabava i hteli su da budu što zabavniji u odgovorima i iskreni i drago mi je što je sve prošlo u formi zezanja a ne neke ozbiljnosti.​

Hvala Vam forume dragi 😍
miljana-kulic.gif

III U ovom delu emisije se opredeljujete za jednog forumaša iz svakog para i među njima delite 10 poena (10-0,9-1,8-2,7-3,6-4). Kombinacija 5-5 nije dozvoljena.

Tinte - Filhy

Micky - ovde cu oceniti 2:8 u korist Filhy-a iz prostog razloga sto Tintea ne poznajem dovoljno dobro, znam da je redovan ucesnik sa nama na FSC-u i to je sve gde imamo nekih dodirnih tacaka.

Dežurni - Dežurni = Tinte 3 - 7 Filhy (ništa lično, ali ređe viđam Tintea na forumu i zaboravim pomalo)

zeleni - 6-4, samo zato sto je Tinte penzić, a penziće treba postovat i slati im gole slike kako bi im u starosti prstale iskre radosti.

Ro97 - Tinte 6-4 Filhy (Ovdje bi najrađe 0-0 jer mi oboje izvršiše brojne pljuvačine i golden showere po mojim fsc pjesmama tijekom ovih godina , ono što su recimo 8. marta 2024. forumske žene pretrpile na FSC-u od Filhya je ništa kad pogledate šta sam ja sve pretrpio od njega ljudi moji. Prednost za Tintea jer je kraće na forumu pa me statističko-količinski manje popljuvao. E moji vi, što bi rekao jedan mrmasti forumaš )

Stefix - 6-4 za Tintea. Nemam nikakav odnos niti dodirnih tačaka sa njima, a ne moze opcija 50/50 pa evo neka bude prednost za Tintea.

Pokahontas - 2-8

Destry94 - I Tinte i Filhy su mi gotivni jako i glupo mi je da rangiram ali kad već moram staviću 6 za tintea jer ga poznajem lično pa kao tu neka prednost ovako sam i sa njim i sa Filhom super privatno i jedva čekam i Filhu uživo da upoznam.
6-4​

Destry hakovan, mada je izgubio moj glas sa ovim kako 'nama' muskarcima nije bitna predigra. Pricaj za sebe lol

Destry hakovan, mada je izgubio moj glas sa ovim kako 'nama' muskarcima nije bitna predigra. Pricaj za sebe lol

Pa dobro trebao sam da dodam - zavisi naravno od muškarca do muškarca.

Margy - Ivana

Micky - Slicna situacija kao i sa predhodnim parom tako da glasam 3:7 u korist Ivane, Margy primecujem takodje na FSC-u, zna da posalje vrlo zanimljive predloge. Ivana je ipak tu uvek sa nama i posmatra nas neretko okom velikog brata, ali na Ivani je takodje velika odgovornost na ovom forumu, da smiruje strasti u uzavreloj situaciji, veliki respekt za to.

Dežurni - Margy 2 - 8 Ivana (sličan odgovor kao u paru pre ovog, Margy ređe viđam, a i Ivana je skroz na mestu pa bi svakako dobila prednost kod jednog dela ponuđenih)

zeleni - 6:4 jer mi Margy nikad nije podijelila niti jednu opomenu!

Ro97 - Margy 4-6 Ivana(Aktivnija je ipak Ivana na forumu, iako mi je i Margy super, pogotovo što vidim da mi ove godine jako voli pjesme, 12,10,12, stvarno apsolutno za svaku pohvalu, tako da samo minimalna prednost Ivani hehe)

Stefix - Sorry Margy, ali na Ivanu sam jako slab. 0-10 za Ivanu.

Pokahontas - 8-2

Destry94 - Jako drage i gotivne forumašice. Ivanu znam duže pa njoj dajem prednost ovde ali obe zaista gotivim.
4-6​

Leo Cezar - Petar

Micky - 7:3 sa Leom svakako imam daleko manje raspravki na forumu nego li sa Petrom. Leo jedan od onih forumasa sa kojim sam imao neke od prvih kontakata, nikada nismo imali nikakvih nesuglasica izmedju sebe, pa je i ocena ovakva kakva je.

Dežurni - Leo Cezar 6 - 4 Petar (tu su mi negde, Leo je skroz super i zanimljiv, s tim što je Leo sad dobio malu prednost jer nakon građanskog forumskog rata pred pze24 sa Petrom je bilo malih nesuglasica, ali kako sam već zaboravio sve to kod mene je opet sve kao pre, mada mislim da je ljut na mene i dalje možda a nema potrebe, i evo izvinjavam se stvarno ako sam pogrešio negde tada, pa zato 4 sa tendencijom rasta)

zeleni - 10-0 - ipak se leo brine za seksualne i higijenske navike nasih forumasa.

Ro97 - Leo Cezar 6-4 Petar (Prednost za smarača Lea jer mislim da ima sad već 5 godina da se znamo uživo, par puta smo se brutalno izubijali od soka od jabuke, soka od naranče itd. jer lik ne pije alkohol, a jesi stvarno smarač. Tako da eto moram ga ispoštovati, doduše teška srca, UA LEO! Nikad nećeš biti gas)

Stefix- 7-3 za Lea. Pa tu su mi negde, Petar je samo bučniji u svemu što radi dok je Leo pritajeno zlo xD

Pokahontas - 9-1

Destry94 - Obojicu poznajem uživo. Petra mnogo duže i rećiću da mi je oduvek bio drag i ako smo imali svađa više nego neki bračni par za dva životna veka. Znam kakvo mišljenje ima o meni jer mi je to rekao u lice i to sam uvek cenio. Kad je neko iskren pa ti i loše stvari prospe u lice. S Leom se više sada družim pa ću njemu dati prednost ali u suštini nemam animozitet prema nikome.
6-4​

Vidim ja da sam džabe stavljao emojije kraj nekih odgovora, obrisa on to sve, tuga 😔

Back