Đavolja večera 3

Pobednik S03 ĐV treba da bude :

• Micky

• Dežurni

• Destry94

• Ro97

• zeleni

• Pokahontas

• Stefix

The results of this poll are hidden until it is manually edited by the user or site admin.

LJUBOMORA

Micky-Ne znam zaista, ali navescu ovde Malu. Ona (ili on) se toliko bila primila na Bebija, mislim da je bila ljubomorna na svakoga ko je bio blizi njega . Ona je cak bila toliko opsednuta sto se Bebija tice, da je to postalo nebezbrdno.

Dežurni - stvarno sam dugo razmišljao i ne znam koga da navedem, ali evo npr onaj serbia i Nije sve tako sivo, ne smatram da su ljubomorni, nego su me najviše provocirali na pze temi tj podbadali ponekad pa kao neka bude da su oni odgovor, iako to nije ljubomora zapravo jer su samo branili Anđelu, ali eto kao u odnosu na mog favorita hahah ali nekoga moram navesti pa eto njih, jer da su bili sigurni u svog favorita, ne bi podbadali mene

zeleni - tetsujin

Ro97 - Niko, ma on je garant jednom bio ljubomoran xD

Stefix- Definitivno Endrega, mislim da doživljava fras kad god neko ostvari neki uspeh na forumu.

Pokahontas - Petar

Destry94 - Mala ljubomorna na Bebija.​

MEDVED

Micky - Ovde moram da navedem Mrm-a. On je od onih tipova koji kada navale zaista su kao medvedi, ne vredi njemu da se skrece paznja na bilo sta, gura on po svome. Mislim da je i sam svestan, da vrlo cesto nije u pravu, ali svakako tera svoje. Jedini problem je sto ne bi bio dobar kao cirkuski medved jer tera inat svima, pa ne bi nikoga slusao i ne bi bio zabavan

Dežurni- Petar (bukvalno ne znam, ništa u lošem smislu ne povezujem sa medvedom, ali možda samo zbog brade, izgleda itd)

zeleni - Petar. I to onaj bavarski!

Ro97 - Petar, fizička konstitucija xD

Stefix- Destry <3 Destry je jedan medvedić dobrog srca!

Pokahontas - Zoki je medved hteo bih da me zadavi rukama (ali ne seksualno)

Destry94 - Stefix mi deluje kao medved koji je dobar i koji bi se samo grlio.​

MEDVED

Dežurni- Petar (bukvalno ne znam, ništa u lošem smislu ne povezujem sa medvedom, ali možda samo zbog brade, izgleda itd)

zeleni - Petar. I to onaj bavarski!

Ro97 - Petar, fizička konstitucija xD

Ovo mi je slatko. :D

VIII U ovom delu emisije treba da kažete neku reč ili pojam na koji vas asociraju ostale osobe za stolom (reči ne smeju da se ponavljaju , sedam reči za sedam forumaša).

MICKY

Micky - /

Dežurni - Stefix (nisam znao šta da navedem pa ajde to jer je bila fora oko njih skoro nekad hahah a Micky je za sada koliko sam ga skapirao jako dobra i gotivna osoba, zgotivio sam ga skroz i tu je da pomogne uvek, i za sada nemam zamerki, super je)

zeleni- otrov, ali bez brige ako on je otrov, ja sam protuotrov.

Ro97 - Objekt (reci NE objektivizaciji Mickya!)

Stefix- #HodajućiSex !

Pokahontas - Poljska

Destry94 - Radost​

Moj brat i sestra su bili na nekom rodjendanu kod deteta ciji otac je bio policajac pa su iz igre sa pokvarenim lisicama zavezali moju mamu tako da je morala da pesaci po gradu sa lisicima do stanice da joj odvezu

Moj brat i sestra su bili na nekom rodjendanu kod deteta ciji otac je bio policajac pa su iz igre sa pokvarenim lisicama zavezali moju mamu tako da je morala da pesaci po gradu sa lisicima do stanice da joj odvezu
Snapping The Addams Family GIF by HULU

DEŽURNI

Micky - posmatrač

Dežurni - ubeđen sam da će svi reći Zorja, ali ne želim da to bude moja lična karta ovde, upoznajte me još i van pze-a, ne ujedam, evo završio se pze i ja se o'ladio

zeleni - trihimonias

Ro97 - Zorja (izzzzyyy)

Stefix- Narikača.

Pokahontas - Posmatrač

Destry94 - Mica​

ZELENI

Micky- vanzemaljac

Dežurni - naduvanost (sorry ali i sam to često spominješ pa stičem utisak da si stalno

zeleni - produkcija u koliko se kladimo da ce min 4/7 od njih napisat m a r i h u a n a

Ro97 - Travurina (reci NE drogi)

Stefix- Narky <3

Pokahontas - Teretana

Destry94 – legenda​

RO97

Micky- ime

Dežurni - Garfild (sa profilne slike sa lazanjom)

zeleni - plavi tamić (u kojem razvozi turiste po kvarnerskim ostrvima)

Ro97 - /

Stefix- Pravda.

Pokahontas - Zaho

Destry94 - lojalan​

Back