Đavolja večera 3

Pobednik S03 ĐV treba da bude :

• Micky

• Dežurni

• Destry94

• Ro97

• zeleni

• Pokahontas

• Stefix

The results of this poll are hidden until it is manually edited by the user or site admin.

STEFIX

Micky - slatkiš

Dežurni - Micky (iako još ne znam vašu međusobnu istoriju skroz)

zeleni - zbog ovog ix posjeca me na pokemona steelix-a, evolucija kamene zmije onixa

Ro97 - Oči (ima jako lijepe oči)

Stefix - /

Pokahontas - Pitbul

Destry94 – duša od čoveka​

Last edited:
DEŽURNI

Micky - posmatrač

Dežurni - ubeđen sam da će svi reći Zorja, ali ne želim da to bude moja lična karta ovde, upoznajte me još i van pze-a, ne ujedam, evo završio se pze i ja se o'ladio

zeleni - trihimonias

Ro97 - Zorja (izzzzyyy)

Stefix- Narikača.

Pokahontas - Posmatrač

Destry94 - Mica​
Ako sam ja nekome asocijacija na trihomonas, narikaču ili Micu (ne znam jel Mica kao osobina ili daleko bilo Micy koja je dobila ban) onda je moje postojanje ovde totalno bespotrebno
I dalje sam u šoku
😭

STEFIX

Micky

Dežurni - Micky (iako još ne znam vašu međusobnu istoriju skroz)

zeleni - zbog ovog ix posjeca me na pokemona steelix-a, evolucija kamene zmije onixa

Ro97 - Oči (ima jako lijepe oči)

Stefix - /

Pokahontas - Pitbul

Destry94 – duša od čoveka​
pa dobro, za mene bi napisali pijandura ups ovo sam htela za zelenog

STOLE

Micky- Micy

Dežurni - grafika (na svakom FSC-u se setim Stoleta i razmišljam kakve bi banere on napravio jer stvarno kida i najbolji je na tom polju, a generalno imam sva pozitivna mišljenja o Stoletu i ne bih imao ama baš ništa negativno reći o njemu, nadam se da ćemo se više upoznati u budućnosti)

zeleni - milo dijetešce

Ro97 - Ukus (...u sve)

Stefix - Bojkotara

Pokahontas - FSC

Destry94 – dobričina​

DESTRY94

Micky- drugar

Dežurni - mačka (nakon FSC gde smo videli sliku njegove mačke mi je sada to najčešće asocijacija, oduševim se svaki put kad vidim da neko takođe kao i ja voli životinje a pogotovo da ima mačku kao kućnog ljubimca, i generalno je Destri jedna od najboljih osoba sa foruma koju sam malo više upoznao, uvek je tu da pomogne ako treba nešto, stvarno jako dobar, kvalitetan i porodičan vajb čovek, sve pet, nadam se da me utisak ne vara)

zeleni - esejista i publicista svjetskog kalibra

Ro97 - Vjera

Stefix- Srcko ^^

Pokahontas - Prijatan

Destry94 - Izgubljeni slučaj koji je uspeo da pronađe pravi Put.​

IX U ovom delu emisije treba da kažete koju od osoba koje nisu u finalu bi najviše voleli da ste videli u njoj, a koju najmanje.
Marko
liberta
Ivana
Nije sve tako sivo
Anhel
MilanB

Vax‘ildan

Micky - Sve bih voleo da vidim u finalu, jer svako je zasluzio da bude tamo, ali ako vec moram da izdvojim onda bih voleo da su u finalu liberta i MilanB. Osoba koja je najmanje zasluzila finale je Vax, jer me je ocenio sa 0 u duelu sa Bebijem

Dežurni - najviše bih voleo da je i Liberta tu jer je takođe zaslužio kao i još neki ponuđeni, a najmanje bih voleo da vidim Nije sve tako sivo jer mislim da me čovek ne podnosi a nemamo neki validan razlog

zeleni - Marko 4
liberta 3
Ivana5
Nije sve tako sivo 2
Anhel 7
MilanB 1
Vax‘ildan6

Ro97 - Moj izbor je MilanB, bio mi je nekako najzanimljiviji . Anhel, on je rekao da mu je drago što nije finalu, tako da ono... logičan neki odabir

Stefix- Nije u ponuđenim kandidatima jer je odustao bez obzira što je ušao u finale, ali Bebija bih najviše voleo da vidim ovde... Ako baš moram nekog od ponuđenih da izaberem to bi bio Liberta, a najmanje bih želeo da je ovde Vax.

Pokahontas - Najviše bih voleo da je u finalu zeleni i nadam se da će debitovati na sledećoj Đavoljoj večeri. Od ostalih recimo Marko pošto bi doneo svežinu, a najmanje Anhel pošto mi je zalepio kečigu.

Destry94 - Ne postoji neko koga bih voleo više ili manje da vidim ovde.
Vaxa duže vreme znam i stvarno je jedna dobrica. Osoba za koju smo Dragana i ja dali tajni imunitet u survivoru zauvek ću s njim imati neke dobre uspomene i naravno da bih voleo da sam ga video ovde.
Anhel je dobričina i iskren je i žao mi je što je ponekad neshvaćen.
Liberta je iskren maksimalno i možda je više zaslužio svoje mesto ovde od mene.
MilanB verujem da nije ni promil sebe ovde prikazao koliko može jer možda pitanja to nisu dozvolila a opet je uvek bio iskren i dosledan sebi.
Sivi je moj drug kog volim kao rođenog brata i isto mislim da je trebao biti u finalu i da ima mnogo zanimljivosti i priča koje može podeliti s ljudima oko sebe. Veran i lojalan prijatelj.
Ivana gospodarica foruma legenda sama po sebi. Naravno da je zaslužila da bude ovde. Ima svoj razlog za odustajanje, i to je ok, jednom je već pobedila pa se smilovala i dala slavu drugima
Marko je legenda i stvarno mi je zao da nijedan poen nije dobio. Neobjašnjivo mi je to. Voleo bih da se jednom opet vrati u večeru i prikaže sebe u punom svetlu.​

X U poslednjem delu emisije treba da se izjasnite zašto baš vi treba da pobedite u ovoj sezoni ĐV.

Destry94

Iskreno ova emisija je za mene je bila teška. Ja nisam navikao da ovoliko otvoreno pišem o seksu i svojoj intimi a opet otvorio sam se i izneo sam neke stvari o sebi koje ne zna puno ljudi. I nekako sam se osećao ogoljeno dok pišem i predstavljam sebe na neki način ovde kroz ova pitanja. Da li mi iskrenost daje za pravo da pobedim? Pa ne. O tome odlučujete vi. Publika. Vi odlučite ko vam je bio najzanimljiviji u odgovorima i koga želite da vidite kao pobednika ove sezone. Ne znam kako ćete odlučiti ni kako rangirate nekoga ali verujem da svako od nas ovde zaslužuje vaš glas. Hvala vam na pažnji i što ste nas čitali u ovim emisijama.

Back