bunanubs
Ekspert
I zarobljeni mentalno pre 15-20 godina (u stvari i vise).Pa kako ustaljen ako 80% drzave ne zna ni kako se zove festival
I zarobljeni mentalno pre 15-20 godina (u stvari i vise).Pa kako ustaljen ako 80% drzave ne zna ni kako se zove festival
da to bude prepoznatljiv brend i da se u budućnosti zasluženo postavi kao najznačajniji muzičko-zabavni događaj u državi, koji premašuje puki izbor za predstavnika na Evroviziji.
Možda sam se pogrešno izrazio, format apsolutno ne treba menjati. Sve ostaje isto, pobednik ide na ESC, ali naziv ne mora da bude usko vezan za Evroviziju. Niti da bude toliko sličan nazivu samog takmičenja "Pesma Evrovizije".Onda bi RTS morao da zadrzi diskreciono pravo da izabere predstavnika nezavisno od toga ko je pobedio na festivalu. Za fanove je ovo ok jer na ovaj nacin dobijamo pesmu koja je najbolji paket za ESC, u suprotnom bi pobedila Breskvica ili neko treci. U tom slucaju bi jedna Goca Trzan ili koji god clan zirija mogao bez problema da glasa za pesmu sa najvecim komercijalnim potencijalom za nase standarde koji se cesto ne slazu sa onim sta prolazi na ESC.
Setila se da stavi tačku nakon što je pukla na protestu. Ali super što je pokazala pravo lice puno pakosti, garant je očekivala masu ljudi pa je zato suptilno huškala ljude.Evo okačila Breskvica klipove iz Ciriha, svi uglas pjevaju GO i kaže ovim stavlja tačku na cijelu priču. To je mogla i prekjuče napisati, ali ajde, nadam se da stvarno staje jer više nema smisla vraćati se na temu pogotovo nakon onoga od juče
Dobro bre Peace, sa'rani li je više?Nije ona stavila tacku ni na sta, vec propali protest. Cerala bi se ona jos, ali ne ume dalje.
Ne bi me iznenadilo da je Comika/Bojana sa TikToka u stvari taj lik iz zadruge.Što bi se reklo Breskvičina karijera je za mene umrla. BlamAko je ovo "predstavnik" njenih botova. Što se tiče delulu Bojane sa foruma, žao mi je što sam pomislio da je možda samo neko bezazleno dete u pitanju, a u stvari se radi o opasnoj dijagnozi. Rešismo se zla na vreme
Klanšček dobio odgovor lol
https://rts.rs/vesti/drustvo/5385523/odgovor-menadzment-rts-klanscek-povodom-evrovizija.html
''Pošto je prvo Klanščekovo "Proleće" ocenio kao izuzetno neuspelo, menadžment RTS-a je odlučio da se više ne bavi njime. Bio je to dovoljan razlog da započne Klanščekov lov na veštice u Pesmi za Evroviziju.''
Tačno zamišljam Olju kako diktira tekst, dok se sladi kafom i cigaretom![]()