Налетех на ово и одгледах у даху јер је одличан интервју.
Свиђа ми се како Зорја сада размишља о свом путу. Исхвалила је Рамонду онако баш искрено. Кога Зорја не иритира (а има оних које иритира) нека послуша.
Breskva nakon nastupa u Cirihu skočila na yt trendingu na #14, a pala je na #16! U breskva došla do #2, u Mkd beru breskve, vidim ja, slabo ih nešto ramonde zanimaju za branje..
Ali neće Breskvica propasti, čitam neke baš zlurade komentare "kraj jedne karijere" i sl. U onom Cecinom krindž šou lepo je otpevala GO, uz klavir i klarinet - ne mogu sa tim tekstom ja nikako da se povežem - nikad nisam voleo te patriotske pesme, ali melodija ove pesme je dobra, ne mislim da je za Evroviziju svakako ali ona je dobila hit. Spot za Do gole kože (pogledao sam samo delimično) je čini mi se negde imidž koji bi trebalo da fura - tinejdž zvezda, nadam se da se neće vraćati u tu svoju početnu fazu sa crvenom kosom i pirsingom a da neće otići ni u Danica Crnogorčević fazon. Vole je klinci, joj moje sestričine plakale kao ono dete sa X-a i još se svađale sa bratom - on glasao za Keni nije mrtav; koliko je PZE bio ispraćen ja stvarno ne verujem. Juče i Čanak kod Basare u Crvenom kartonu se dotakao ove teme...
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.