Pesma za Evroviziju 2024: Polufinale i finale

Status
Not open for further replies.
Zorja nema nemačko državljanstvo jer do sada nije moglo dvojno..
Jel u Nemačkoj može da se ide na NF bez nemačkog državljanstva?
Moj brat već 7 godina živi u Nemačkoj, i radi bez njihovog državljanstva jer mora da se odrekne srpskog i američkog, a neće naravno.. lol

Pa nije niko otet, ljudi su pobegli sami :D a secam se da je Zorica javno pricala kako je Vladana izabrana preko veze, pa ne znam da li je CG stvarno opcija za nju

Iskreno, ne zna se ko je nebitniji u poslednje vreme na esc da li Njemačka ili CG, ali svakako da bih više volela da predstavlja Crnu Goru sa nekom pesmetinom,kad je vec Srbija ne ceni dovoljno a i sumnjam da će ubuduće onda neka ide tamo gde je zovu.

Zorja nema nemačko državljanstvo jer do sada nije moglo dvojno..
Jel u Nemačkoj može da se ide na NF bez nemačkog državljanstva?
Moj brat već 7 godina živi u Nemačkoj, i radi bez njihovog državljanstva jer mora da se odrekne srpskog i američkog, a neće naravno.. lol
Od 1.aprila ili 1.maja ove godine, Nemačka odobrava pravo na dvojno državljanstvo. Trojno 😃, nema šanse.

Ako bude opcija da Zorjana bude predstavnik pesme kao one Vladanine sto je radio Dmitrov, bolje da ne ide. Vokal bi joj pomogao ali u cemu je poenta ici sa shit pesmom i biti 23. samo zarad odlaska na Evroviziju, kad ona moze mnogo vise? Trebalo bi da nadje dobrog kompozitora i ko ce joj raditi i osmisliti nastup. Evo vidim i Konstrakta se nudila a ima i toliko mladih talentovanih umetnika koji ne kostaju mnogo.

Status
Not open for further replies.
Back