У праву си апсолутноNe znam, mene vise lozi sa Srpkinja predstavlja Nemacku nego CG, to mi je tako bejzik. Moramo malo da sirimo uticaj.
Зорја за Дојчланд
Мици П за Швици
Максим за Белгију
Наставите низ
У праву си апсолутноNe znam, mene vise lozi sa Srpkinja predstavlja Nemacku nego CG, to mi je tako bejzik. Moramo malo da sirimo uticaj.
Ko je Maksim?У праву си апсолутно
Зорја за Дојчланд
Мици П за Швици
Максим за Белгију
Наставите низ
Максим Стојанац, отац Србин, мајка Украјинка, а из Белгије је. ЉепотаKo je Maksim?
Pa kolko sam ja razumela ona vec ispunjava uslove za papire al ne zna jezikMeni se ne dopada ideja da Zorja predstavlja CG. Zašto bi? Jedino ako nema korene odatle. Logičnije mi je da predstavlja Nemačku, u intervjuu sa Hype je rekla kako bi uskoro trebala dobiti papire (ako sam dobro shvatio) njen muž Lazar ima već njihovo državljanstvo.
Mnogobrojna učešća na FSC i istraživanje raznoraznih zemalja i muzičkih scena dovedu do toga... neka je svoga i u gori vuka...BIVŠI FUDBALER SRBIJE POSTAO PEVAČ I GLUMAC! Igrao sa Jovićem, a sad je ZVEZDA u Belgiji (FOTO)
gde ih samo nalaziš, Majsto...![]()
Kovic za Veliku BritanijuУ праву си апсолутно
Зорја за Дојчланд
Мици П за Швици
Максим за Белгију
Наставите низ
Ma da čuj on neće.Njega sam se naknadno sjetio, njemu se nešto ne ide na ESC, a ne znam zašto pošto je realno podrumara tamo
Маја Николић за Сан СалвадориноУ праву си апсолутно
Зорја за Дојчланд
Мици П за Швици
Максим за Белгију
Наставите низ