Pesma za Evroviziju 2024: Polufinale i finale

Status
Not open for further replies.
Ne znam, mene vise lozi sa Srpkinja predstavlja Nemacku nego CG, to mi je tako bejzik. Moramo malo da sirimo uticaj.
У праву си апсолутно

Зорја за Дојчланд
Мици П за Швици
Максим за Белгију

Наставите низ

Sat vremena Olje mi je nakon PzE previše. Najviše me zanima da li je odgovorila nešto na optužbe Klanščeka, pa ako neko odgleda neka javi.

Meni se ne dopada ideja da Zorja predstavlja CG. Zašto bi? Jedino ako nema korene odatle. Logičnije mi je da predstavlja Nemačku, u intervjuu sa Hype je rekla kako bi uskoro trebala dobiti papire (ako sam dobro shvatio) njen muž Lazar ima već njihovo državljanstvo.

Meni se ne dopada ideja da Zorja predstavlja CG. Zašto bi? Jedino ako nema korene odatle. Logičnije mi je da predstavlja Nemačku, u intervjuu sa Hype je rekla kako bi uskoro trebala dobiti papire (ako sam dobro shvatio) njen muž Lazar ima već njihovo državljanstvo.
Pa kolko sam ja razumela ona vec ispunjava uslove za papire al ne zna jezik 💀

Mada sta nam nemacka servira poslednjih godina i ne treba da ide

BIVŠI FUDBALER SRBIJE POSTAO PEVAČ I GLUMAC! Igrao sa Jovićem, a sad je ZVEZDA u Belgiji (FOTO)

gde ih samo nalaziš, Majsto... 🤭
Mnogobrojna učešća na FSC i istraživanje raznoraznih zemalja i muzičkih scena dovedu do toga... neka je svoga i u gori vuka...

Pa neće ni da pokuša, to je problem :D Sigurno BBC ima prečih ljudi za izabrati, ali očito nije on voljan ni da proba

Status
Not open for further replies.
Back