Pesma za Evroviziju 22: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Hoće hoće... Hoće hoće hoće hoće
c60404d982121141098e58cb2ebbfbe8.gif

Zorji svaka čast i na ovoliko do sada s obzirom da je tek od prošle godine poznata široj javnosti, dok je Sara Jo već godinama na estradi...

Ja mislim da ce Lukas dobit. Iskreno se nadam i nekako osjecam da bi najbolje prosao od svih ponuđenih

Zanima me hoće li Sara imati neki etno motiv, bilo deo kostima, ili narodne igre u nastupu? Odmah mi na pamet padne Milica Pavlović i to kako su je razvlačili maloumnici jer u spotu za Crna jutra ima onaj Kosovska devojka momenat..mogu da zamislim kako bi se tek sada naoštrili.

Zanima me hoće li Sara imati neki etno motiv, bilo deo kostima, ili narodne igre u nastupu? Odmah mi na pamet padne Milica Pavlović i to kako su je razvlačili maloumnici jer u spotu za Crna jutra ima onaj Kosovska devojka momenat..mogu da zamislim kako bi se tek sada naoštrili.
Neki dio narodnih igara će sigurno biti. To bi bio pun pogodak, uz senzualnost i pametnu igru sa svjetlima

Pročitah negde da je MP rekla da se nije prijavila jer u tom periodu snima seriju i neće imati vremena

Status
Not open for further replies.
Back