ch Švajcarska 2024: Nemo - The Code

I ja se nadam da ce nastup imati neki koncept, ne ludiranje. Pesma je toliko energicna i mesavina svega da ce ispasce kao joke act ukoliko se ne artikulise. Sto se tice kostima meni je u principu sve ok ukoliko izvodjac moze to da iznese i ako se vidi da je u svojoj kozi.

Mnogo bolje bi legao ovakav neki kostim nego baletske haljinice

17093040385615.jpg

Ma tako nešto će i biti na kraju i verovatno će ispasti potpuni mess od nastupa. Ne sviđa mi se pesma, ali i razumem zašto je među favoritima.

Ne znam jesam li ja delulu ili ljudi koji misle da ovo može pobijediti, ali da ne znam da je favorit mislio bih da je graničan za finale.

Jedina pjesma kod koje ama baš ništa nisam zapamtio kroz recapove i topove.

Mislim da će biti najveći flop ove godine.

Ne znam jesam li ja delulu ili ljudi koji misle da ovo može pobijediti, ali da ne znam da je favorit mislio bih da je graničan za finale.

Jedina pjesma kod koje ama baš ništa nisam zapamtio kroz recapove i topove.

Mislim da će biti najveći flop ove godine.
Pa ukusi se razlikuju svakako.

Ne mislim da će da pobedi, ali pesma jeste dovoljno kvalitetna da bi pobedila. On stvarno izvanredno peva nekoliko muzičkih žanrova, instrumentalno je vrlo jaka i bogata i prepuna klasičnih instrumenata i zvuči malo ispred svog vremena.

Prosto je kreativno, drugačije i zvuči epic.

@ Regulus Slažem se u potpunosti, kao da sam ja napisao komentar, meni jedino problem na sceni šta će biti, ali kada slusas pesmu, gledas spot, zaista pesma ima baš dosta solidnih čak i zanimljivih elemenata, ali poput Belgijanaca, eto njih dvojica su najveci znak pitanja, bukvalno cuo sam da umeju pevati tu mi je lakse, ali ako omanu ne samo sa nastupom, nego čak i sa kostimima, mogli bi loše proći.

Pa ukusi se razlikuju svakako.

Ne mislim da će da pobedi, ali pesma jeste dovoljno kvalitetna da bi pobedila. On stvarno izvanredno peva nekoliko muzičkih žanrova, instrumentalno je vrlo jaka i bogata i prepuna klasičnih instrumenata i zvuči malo ispred svog vremena.

Prosto je kreativno, drugačije i zvuči epic.

Pa svakako. Zato i kažem da je to samo moj osjećaj. Vidim da se fanovima sviđa, samo ja ne shvatam baš. Nikako ne mogu vidjeti da može da prođe dobro na televotingu.

Pa svakako. Zato i kažem da je to samo moj osjećaj. Vidim da se fanovima sviđa, samo ja ne shvatam baš. Nikako ne mogu vidjeti da može da prođe dobro na televotingu.
Pa mislim da može da prođe odlično, ali me takođe ne bi iznenadio ni potpuni flop.

Meni se recimo ne dopada hrvatska pesma, iako sam mesecima prošle godine botovao da Hrvatska pošalje Lazanju/ Mantru na Evroviziju 😂 Ali razumem zašto se dopada ljudima i mislim da će komotno da pobedi u maju.

Ja ne razumem zašto je on favorit uopšte. Sem vokala ništa, pesma mess, ako nastup bude ovako izgledao.. cirkusijada!

Back