Druga opcija je bila "Ari Abdul - Taste" ali na slušanju si ipak delovao na kraju da nije tvoja, ne znam, možda sam ipak pogrešio što je nisam stavioSpojen sa odličnom Bišop kod obojice. Uglavnom budem zadovoljan pesmama sa kojima me spajaju u ovim pogađanjima, dakle ukus moj znate.
Poen razlike između te dve pesme u mom top 10.Druga opcija je bila "Ari Abdul - Taste" ali na slušanju si ipak delovao na kraju da nije tvoja, ne znam, možda sam ipak pogrešio što je nisam stavio![]()
Ja ga spojila sa Sawayamom al nema smisla da to objavljujem kada cu sve promasitiDruga opcija je bila "Ari Abdul - Taste" ali na slušanju si ipak delovao na kraju da nije tvoja, ne znam, možda sam ipak pogrešio što je nisam stavio![]()
Ma okači i ti, što da ne, možda ubodeš višeJa ga spojila sa Sawayamom al nema smisla da to objavljujem kada cu sve promasiti
Užas, više neću pogađati jer mi očigledno ne ide7 Dezurni
Sedam pogodaka je stvarno odličan rezultat! Ne možeš ti da se meriš sa onima koji su ovde već godinama i čak decenijama.Užas, više neću pogađati jer mi očigledno ne ide![]()
moze probaj da vidimo koliko ces imati hahahahaahJa jedino preko random izvlacenja vise cu tako ubosti nego da krenem da razmisljam i povezujem