259. FSC - Ordinacija dr Leo

Morao sam da proverim koja je ovo uopšte pesma sa kojom me je Ro povezao. :LOL:

Za ChatGPT se vidi je pun senzibilnosti, ritmičnosti, duhovnih vrednosti i istančanih čula. :giggle:

Spojen sa odličnom Bišop kod obojice. Uglavnom budem zadovoljan pesmama sa kojima me spajaju u ovim pogađanjima, dakle ukus moj znate.

Spojen sa odličnom Bišop kod obojice. Uglavnom budem zadovoljan pesmama sa kojima me spajaju u ovim pogađanjima, dakle ukus moj znate.
Druga opcija je bila "Ari Abdul - Taste" ali na slušanju si ipak delovao na kraju da nije tvoja, ne znam, možda sam ipak pogrešio što je nisam stavio 😂

Druga opcija je bila "Ari Abdul - Taste" ali na slušanju si ipak delovao na kraju da nije tvoja, ne znam, možda sam ipak pogrešio što je nisam stavio 😂
Poen razlike između te dve pesme u mom top 10. 😯

Ja ga spojila sa Sawayamom al nema smisla da to objavljujem kada cu sve promasiti

Ja jedino preko random izvlacenja vise cu tako ubosti nego da krenem da razmisljam i povezujem

Uu da, pa Destri je prošli put ubo tipa 14, tako nešto, čekamo onda njega da nam odgonetne i ovaj put sve 👌🏻

Back