ESC 2022 – Torino, Italija: opšte, arena, grafika, scena

Prema nekim navodima EBU je insistirao da sunce ostane okrenuto, a RAI bio u fazonu sta kazete, uradicemo

Još uvek mi nije jasno - jedni kažu ovo, drugi ono... Hoće li se ti svodovi okretati tokom interval act-a? Mislim da bi to bilo pomalo frustrirajuće za mnoge.

Još uvek mi nije jasno - jedni kažu ovo, drugi ono... Hoće li se ti svodovi okretati tokom interval act-a? Mislim da bi to bilo pomalo frustrirajuće za mnoge.
Hoće za vrijeme interval actova, jer tada će imati dovoljno vremena da se okrenu.

A zar ne bi onda imalo smisla da rasporede same učesnike pre i posle interval act-ova po tome koji deo te skalamerije im treba?
Kapiram da neće jer već su menjale delegacije štošta i snalazile se, ali šta nam onda tačno znači što će to sve da se okrene za vreme interval act-ova?

Meni je i ono Konstraktino žuto sunce jezivo, nedajbože neki zum na to da padne pa piksele da brojimo, ali da se najbolje moguće snašla - svakako jeste 😁

Ova situacija sa tim suncem je veliki fejl, po meni je neobjašnjivo da je 2022. godine u eri moderne tehnologije i tehnike mogao da se dogodi takav propust. Niko ne spori trud, ali EBU treba da bude u stanju da prihvati vrlo opravdane kritike, budući da ovo u velikoj meri utiče na organizaciju i koncept mnogih nastupa.

Mislim da je ideja bila da se ti lukovi sve vreme okreću a ne da se okrene na ovu ili onu stranu. Ko će ga više znati, Matt reče da su BIG 5 i još neke delegacije tražile ovu stranu sa reflektorima.

A zar ne bi onda imalo smisla da rasporede same učesnike pre i posle interval act-ova po tome koji deo te skalamerije im treba?
Kapiram da neće jer već su menjale delegacije štošta i snalazile se, ali šta nam onda tačno znači što će to sve da se okrene za vreme interval act-ova?
Mislim da bi to zahtijevalo PREVIŠE promjena u dan dva što nije lako sa ovakvim organizacijama.

Mislim da bi to zahtijevalo PREVIŠE promjena u dan dva što nije lako sa ovakvim organizacijama.
Jasno, msm postalo je jasno da ne mogu i neće toliko menjati, ali ako se to čudo toliko sporo okreće, neće stići da ga okrenu ni za neke revijalne nastupe onda, ili će možda eventualno samo za njih. I onda postaje potpuno irelevantno i postavlja se pitanje čemu i to tada naknadno jednokratno okretanje. 🤷‍♂️

Back