ESC 2024 – Malme, Švedska: opšte, arena, grafika, scena

Rezultati su nerealni... 3x300 poena dodeljeno. Pobednik fazon 4/5. po publici nije čak ni 2. kao Loreen. Neki žiriji dali 0, hej 0 Hrvatskoj, pa nema sigurno 10 boljih.

Ne znam ni što se više iščuđavam ovim rezultatima, stvarno pre glasanja treba isključiti šou skroz

Iz**el je kriv za ovaj ishod, kupovina tvt-a je koštala Hrvatsku još glasova. Dokle god je uticaja pojedinih EBU-ovih pulena, novca i moći u tom smislu, mi se ne možemo nadati ničemu. Ova godina ide u brzi zaborav što se mene tiče.

Iz**el je kriv za ovaj ishod, kupovina tvt-a je koštala Hrvatsku još glasova. Dokle god je uticaja pojedinih EBU-ovih pulena, novca i moći u tom smislu, mi se ne možemo nadati ničemu. Ova godina ide u brzi zaborav što se mene tiče.
Oštetili su i Hrvatsku i sve one koji su dobili siću, a ima nas mnogo

Pa tako je glasao žiri, a dobra podrška i publike. Hrvatska je završila na 3. mestu žirija, iznad mojih očekivanja. Razlika u poenima je ipak tu očekivana.
Ok, onda sledeće godine nek veće 200 mudraca odluči pobednika unapred i šta će nam TVT? Nek objave lepo pobednika bez publike i svi srećni.

Pogotovo što na primeru Izraela vidimo da se i TVT-om može lepo manipulisati. Čuj, 300 i kusur poena za njih, ma daj bre.

Od žirija zasluženo prvo mesto, ali tolika dominacija i ne.
Nije mi bio u top 10, i ne sviđa mi se pobednik, godina odlična, Portugal top 10 i presrećan, Hrvati debelo zakinuti, mi smo okej.

I bas mi je drago sto je pobedila ovakva atipicna pesma, svidja mi se ta raznovrsnost/kreativnost iz godine u godinu, bilo kranje vreme

Ne mogu reći da nije zaslužio da pobedi, ali sam baš razočaran što Lazanja nije. Ali videlo se manje-više nakon žiri glasova da će biti teško. Sedamnaesto mesto nije loše, budući da smo mogli ispasti u polufinalu, bolje nego prošle godine i to je ok.
Pobeda Hrvatske bi za sobom povukla pola Balkana nazad, imali bismo popločan put za lep plasman, ali šta sad. Čekamo Milicu Pavlović/Džehverovićku sledeće godine i da nas ne zanima žiri, nemaju srama.

Back