ESC 2024 – Malme, Švedska: opšte, arena, grafika, scena

Lakše bi podneo pobedu divne Izraelske pesme.
Ovo je sprdačina epskih razmera.
Ajde odoh da slušam fsc pesme i ne gledam više ovo sranje od takmičenja, to je poštenije takmičenje nebrojano puta.
Dobijamo pobednika u rangu Azera i Ukrajinaca cccc.
Teya kao što sam rekao u rangu Nevene i Sanje. Žao mi je, ali sam bio upravu. Odlična je bila, ali ovaj fazon očigledno ne ide. Dogodine razmisliti ozbiljno o svemu. Ili ultra poznato ime ili da se lepo pozdravljamo sa ovim takmičenjem.
Sportski pozdrav svima.

Ne razumem zasto bi ziri hteo da ukanali Hrvatsku, sta je kome kriva, katolici, eu, ovi redovno dolaze na more, slusaju zapad, rade sve sto isto ko i oni, sta je problem sto ds ih ukanale

Pa nisam ja zadovoljan glasovima žirija. Kriminalno je kako nas ignorišu. Očekivah još veću podršku za Francusku recimo. A pravila su takva kakva su, nekad budemo zadovoljni, nekad ne. Treba da se slegnu utisci. Žiri koliko god imao članova, naravno da će biti malobrojan u odnosu na publiku. I na PZE da se pitala publika, gledali bismo Breskvicu sada na Evroviziji, a baš je forum i nije želeo.
Nije stvar da se žiri pita, stvar je kada žiri namerno uzme i zloupotrebi svoje pravo da bi skrojio konačan rezultat po svojoj meri i da sabotira TVT koji nosi 50% koliko i oni.

Za žiri na PzE zaista ne možeš reći da su glasali po nečijoj komandi i naredbi (ma koliko "Olja maherka" mimovi ovde bili popularni), jednostavno ne postoji teorija ds će se taj vid jeftinog treš-patriotizma svideti bilo kome sem možda Dekiju Petroviću (a on joj je jedini i dao 12), znači svako je glasao po svom ukusu i ubeđenju.

Ali ovde čisto sumnjam da je razlika od 180 poena u odnosu na HR odnosno oko 150 poena u odnosu na Francuza koji je imao baš pesmu po meri žirija nastala prirodno. A dodaj tu i ovaj cirkus sa TVT glasovima, gde niko neće probati da ispita regularnost glasova za Izrael recimo (nego će sleći ramenima).

Ma da bre, bas je dogovor kao oko Svedske ili oko Ukrajine. Code je daleko kvalitetnija pesma. jeeeeee

Pa realno da Izrael nije uzeo toliko glasova koliko je uzeo mislim da bi ishod mozda bio drugaciji.

Samo je bitno da kod nas pre svega pesma postane ozbiljan hit i da bude veliki hajp. Nazalost Ramonda je bila veoma neprimetna kod nas, a zamislite ako je kod nas neprimetna, koliko bi tek drugima bila u drugom planu. Kazem nazalost, jer je velika skupoca i kvalitet na Teodorinoj strani.

Pred ESC sam ocekivao da Svajcarac pobedi jer je non binary i dobro peva, ali me je 40% za Hrvatsku na kladionici pokolebalo.

Očekujem sledeće godine još manje učesnika, možda oko 35... Baš šteta, ali će bar Baby Lasagna ući u pokradene legende

Lakše bi podneo pobedu divne Izraelske pesme.
Ovo je sprdačina epskih razmera.
Ajde odoh da slušam fsc pesme i ne gledam više ovo sranje od takmičenja, to je poštenije takmičenje nebrojano puta.
Dobijamo pobednika u rangu Azera i Ukrajinaca cccc.
Teya kao što sam rekao u rangu Nevene i Sanje. Žao mi je, ali sam bio upravu. Odlična je bila, ali ovaj fazon očigledno ne ide. Dogodine razmisliti ozbiljno o svemu. Ili ultra poznato ime ili da se lepo pozdravljamo sa ovim takmičenjem.
Sportski pozdrav svima.
vidi srecu koja je htela da breskvica pobedi sad bi i da je izrael pobediooo hahahaahhahah

Back