ch Švajcarska 2024: Nemo - The Code

I da ne bude Moroccanoil sponzor, opet će Izrael učestvovati.

U ovom članku iz novina piše Nemo HAT, dakle i oni ga oslovljavaju kao on, a ne oni, valjda je haben za njihovo they. Ako se ne varam

Last edited:
mnogo se pisalo i pricalo o rodnom identitetu Nema a mene npr bas zanima koje je sex orijentacije tj da li voli muskarce ili zene ili i jedne i druge... ne znam dal je to uopste obelodanio javno?🤣

Nešto se pisalo da su se on i Silvester Belt smuvali al' ne znam je l' to samo zezancija bila lol

Meni izgledao zaljubljeno dok je jednom gledao u Teyu (Špirić, ne Doru) haha

mnogo se pisalo i pricalo o rodnom identitetu Nema a mene npr bas zanima koje je sex orijentacije tj da li voli muskarce ili zene ili i jedne i druge... ne znam dal je to uopste obelodanio javno?🤣
Ne znam, ali ova slika je interesantna 💀

Žensko sam, ali Boga mi ni meni ne bi bilo svejedno pored Marinice:love:
GNNpTqfX0AAc2g9.jpeg

I da ne bude Moroccanoil sponzor, opet će Izrael učestvovati.

U ovom članku iz novina piše Nemo HAT, dakle i oni ga oslovljavaju kao on, a ne oni, valjda je haben za njihovo they. Ako se ne varam
Hat je glagol, infinitiva haben i ovde znaci je(ste). “Nemo hat …” znaci “Nemo je …” nema roda

Hat je glagol, infinitiva haben i ovde znaci je(ste). “Nemo hat …” znaci “Nemo je …” nema roda
Da, ali hat je konjugacija za treće lice, er/sie/es, tj. on/ona/ono, je l' da?
Pitam onako, slab sam sa njemačkim haha

Tačno. Samo je pitanje kojom bi ga zamenicom oslovili, ukoliko ne bi koristili vlastito/umetničko ime.

Luku je već rezervisao Mustii, u nekoliko navrata je izrazio divljenje 😁

jeste za 3. lice jednine al glagolski oblik nema veze sa rodom u nemackom, to samo u slovenskim jezicima ima (mozda kod baltika nmp za njih)

Msm ne koriste oni mnozinu za nebinarne ljude, engleski they je oduvek bila zamenica za jedninu ako je pol nebitan ili nepoznat, oduvek bila.

Ne pisu ti ljudi za sebe u mnozini lol, i kod nas nekad kazes oni ako ne znas ko je. Jednina ako je jedna osoba samo kod nas nekad pisu mnozinu posto neutralno u jednini ne moze

Pravilno je hat i to nikako ne implicira rod. Haben bi bilo za mnozinu

Imenice su u muskom rodu tho ahaha

Last edited:
Back