Pa ako tako gledamo sve je u oku posmatraca kada je muzika u pitanju. Nekome je Konstraktina poruka budalastina, a Cha cha cha zivotni moto. Neko ce i za Ramondu reci ovi mora da se sale ako misle da ovo nekog zanima.Pa meni to sa porukom uvek bude nategnuto. Ti mozes naci poruku i u tekstovima Elektre Elit.
Nema pesme bez poruke, ali cela prezentacija tih nastupa je šaljiva i bizarna.
Bebi Lazanja se bacaka po sceni obučen u milje, podvriskuje, vatrometi, šareno, veselo...
Meni je to joke entry
Ma mislim generalno, pošto si rekao da se iz svake pesme može izvući neka poruka. Ima i tu istine, verovatno kad bi kopali dovoljno duboko u leto svet iskopali bi nešto, možda. Ali da, pričam da se ne mogu porediti pesme koje su namenjski pravljene da budu joke entry i pesme koje audiovizuelno jesu tako blesave, ali ipak imaju priču.Pa i Finska i Hrvatska imaju poruku, samo sto je Finska pesma losa i lose izvedena poruka lol
Msm ne mora da se grebe nesto duboko,tekst finske pesme je o samoprihvatanju.
Ima istu poruku kao Bojana Stamenov i njena pesma
Da izvineš Fincu je ispao malo polini organ tokom nastupaOve godine smo videli guzicu, doduse iz daleka, ali sledece godine moramo videti neki polni organ, zar ne treba da se pomere granice sledece godine. Ne mozemo ostati na istom.
A realno tvoja baba može u stručni žiri. Njeni komentari finala, bili su zanimljiviji deo praćenja ovogodišnjeg ESC. Može i u selekcionu komisiju jer je reprezentativni predstavnik prosečnog TV gledaoca koji predstavljaju većinu glasača.Sledeće godine Duška Vučinić-Lučić i Olivera Kovačević da budu tekstopisci. Za kompozitora nemam ideju ali njih dve ako budu pisale tekst to će biti kidanje.
A realno možemo i da ih pošaljemo ako pevaju iole pristojno. Pa nek budemo prva zemlja čiji komentator ujedno i nastupa (ako je to dozvoljeno ofc)
Saljemo nesto sto nece moci da se zaboravi sledecih pola veka, to je glavna tema i ideja. E sad videcemo sta ce Princ da ponudi kad vreme dodje.Ljudiii kad je kolegijum povodom planova za 2025. godinu pa da se ide na kolektivni godisnjiiii
Pa uglavnom manje poznata imena ozbiljno shvataju ESC.Evo i Milica razocarala sa pesmama. Evo koliko je i ovim poznatijim pevacima sa vecim budzetima tesko napraviti neke odlicne pesme, a da nisu grcke, turske, bugarske ili albanske preradjevine. A onda mi ocekujemo neke izvanredne pesme na PZEu od manje poznatih imena.