KONSTRUKTOR
Ekspert
Naprotiv, mislim da nam baš i treba Žika iz Zane, svi nam trebaju, sastav žirija treba biti šarenolik, pa bi i glasanje bilo zanimljivije, ja sam za to da sledeće godine u žiriju budu ljudi čak koji se i privatno ne poznaju baš nešto, jer su iz potpuno različitog sveta muzike, dakle od 5 članova naredne godine staviti jednog panker recimo Goluba iz Goblina, staviti Slobodana Trkulju, zatim fazon Prijovićku, Marčela i Aleksandru Radovic.
Ovakav sastav žirija bi bio poprilično dobar, svi ljudi su koliko god ih voleli, ili ne voleli izuzetni u svojoj vrsti muzike, pa bi glasanje žirija u ovakvom sastavu bilo i najrealnije iskreno, eto ukoliko neko sa RTS čita, ovo je moj predlog i tu bi zaista glasanje bilo i objektivnije, ali i zanimljivije...
Naravno, znamo svi da Marčelo i Goblini ne bi hteli biti ni u žiriju, ali eto može i recimo E-play, Ida itd itd
Ovakav sastav žirija bi bio poprilično dobar, svi ljudi su koliko god ih voleli, ili ne voleli izuzetni u svojoj vrsti muzike, pa bi glasanje žirija u ovakvom sastavu bilo i najrealnije iskreno, eto ukoliko neko sa RTS čita, ovo je moj predlog i tu bi zaista glasanje bilo i objektivnije, ali i zanimljivije...
Naravno, znamo svi da Marčelo i Goblini ne bi hteli biti ni u žiriju, ali eto može i recimo E-play, Ida itd itd