Pa će žiri pomisliti, wow, ovo mora da je Švedska čim peva na srpskom.Kod žirija pravilo ko na Fsc da se ne zna ko je šta poslao pa možda Srbija bolje prođe kod žirija.
Jedino tako bi i dobili nešto više poena od žirija, da od Srbije pomisle da je ŠvedskaPa će žiri pomisliti, wow, ovo mora da je Švedska čim peva na srpskom.![]()
Zbog avatara mislim da Martin ovo izgovara i pitam se jesam li high.Manite me više s tom Švedskom
Manite me više s tom Švedskom
Ja bih umesto folka pre voleo da pošaljemo nešto etno, ali sa slovenskim elementima, a ne nužno sa srpskim. Nešto u čemu bi se pronašle ostale slovenske države, kao što Ukrajina radi godinama ili kao što je Vesna iz Češke takođe uradila prošle godine. Uostalom, slovenska kultura, mitologija i nekadašnja paganska religija su deo naše istorije i mnogo su prisutniji u savremenom životu nego što ljudi misle.
Pa ima samo ih RTS nije pustio da prodju konkurs lolJao, to bi bilo top, ali problem je što kod nas nema prodecenata koji bi taj etno momenat upakovali sa modernim zvukom. Niko to ne radi kao Ukrajina.
Predlog za naseg narednog predstavnika je da nas predstavljaju: Goblini u duetu sa Iskazom
Ili #1 ili #3 nam ne gine.Jedve cekam da sledeće godine posaljemo brzu pesmu pa nas I BI JU stavi da otvaramo pf lol
Ili da zovemo muzičare koji su relevatni u poslednjih 10 godina.Slusam kako Zika Zana i Goca Trzan pljuckaju po Irskoj i Svajcarskoj i posle ovoga ih vise ne treba zvati u ziri, kao sto ne treba zvati Anu Stanic i ostalu ekipu od prosle godine. Nasi muzicari su uglavnom prekonzervativni, takvi su verovatno i u slekecionoj komisji i kod nas i na HRT-u. Stekli su kredibilitet nekim drugim zaslugama, ali za esc su nikakva struka. Najbolje bi bilo da bar pola naseg zirija cine fanovi.
Nadam se da ćemo izvući drugu polovinu konačno sl godineJedve cekam da sledeće godine posaljemo brzu pesmu pa nas I BI JU stavi da otvaramo pf lol