rs Srbija 2024: Teya Dora - Ramonda

Naprotiv, mislim da nam baš i treba Žika iz Zane, svi nam trebaju, sastav žirija treba biti šarenolik, pa bi i glasanje bilo zanimljivije, ja sam za to da sledeće godine u žiriju budu ljudi čak koji se i privatno ne poznaju baš nešto, jer su iz potpuno različitog sveta muzike, dakle od 5 članova naredne godine staviti jednog panker recimo Goluba iz Goblina, staviti Slobodana Trkulju, zatim fazon Prijovićku, Marčela i Aleksandru Radovic.

Ovakav sastav žirija bi bio poprilično dobar, svi ljudi su koliko god ih voleli, ili ne voleli izuzetni u svojoj vrsti muzike, pa bi glasanje žirija u ovakvom sastavu bilo i najrealnije iskreno, eto ukoliko neko sa RTS čita, ovo je moj predlog i tu bi zaista glasanje bilo i objektivnije, ali i zanimljivije...

Naravno, znamo svi da Marčelo i Goblini ne bi hteli biti ni u žiriju, ali eto može i recimo E-play, Ida itd itd

Ili da zovemo muzičare koji su relevatni u poslednjih 10 godina.
Nema tu pravila, generacija zed je relevantna pa smo videli sta oni smatraju da je paket za evroviziju. Da smo neka druga zemlja pa da kazes mladi su progresivni, ali kod nas je malo drugacije. Fanovi su ipak najpouzdaniji

Naprotiv, mislim da nam baš i treba Žika iz Zane, svi nam trebaju, sastav žirija treba biti šarenolik, pa bi i glasanje bilo zanimljivije, ja sam za to da sledeće godine u žiriju budu ljudi čak koji se i privatno ne poznaju baš nešto, jer su iz potpuno različitog sveta muzike, dakle od 5 članova naredne godine staviti jednog panker recimo Goluba iz Goblina, staviti Slobodana Trkulju, zatim fazon Prijovićku, Marčela i Aleksandru Radovic.

Ovakav sastav žirija bi bio poprilično dobar, svi ljudi su koliko god ih voleli, ili ne voleli izuzetni u svojoj vrsti muzike, pa bi glasanje žirija u ovakvom sastavu bilo i najrealnije iskreno, eto ukoliko neko sa RTS čita, ovo je moj predlog i tu bi zaista glasanje bilo i objektivnije, ali i zanimljivije...

Naravno, znamo svi da Marčelo i Goblini ne bi hteli biti ni u žiriju, ali eto može i recimo E-play, Ida itd itd
Sta nas briga sta kaze Zika Zana kome se ne svidjaju pesme koje dobro prodju na evroviziji i koji misli da ne treba ni da ucestvujemo. Sta ce on da bude neki trendsetter, pa ce restartovati Evropu.

Sta nas briga sta kaze Zika Zana kome se ne svidjaju pesme koje dobro prodju na evroviziji i koji misli da ne treba ni da ucestvujemo. Sta ce on da bude neki trendsetter, pa ce restartovati Evropu.
Ne znam kako ovo da ti kazem, ali ako govorimo samo o MUZICI, veću težinu ima neko ko je više decenija na sceni, nego Desingerica koji nije ni pevač ni muzičar, a nažalost upravo se ispostavilo tačnim ono što je on rekao posle PZE.
Rekao je da Teya Dora nece imati hit, kao ni Zorja itd, da ga nisu dotakle i dao im mlake poene i bio u fazonu da ni žiri na ESC nece biti odusevljen, nazalost ispostavilo se tačnim, jer su cak i Sanja Vucic, Balkanika, Nevena Bozovic na ESC-u dobili vise glasova žirija..

Dakle poslednjih godina je jedino Konstrakta od žirija nešto više dobila, pre toga više od nje samo još Nina i Željko Joksimović, sve ostalo je mlako prošlo poprilično od žirija kako je većina i ljudi na forumu u većini slučaja predpostavila :(

znao sam da ce Goca Trzan da pizdi na Svajcarsku i Irsku, samo sam cekao kad ce da se oglasi🤣

Razumeo bih pohvale rezultata koje je donosio žiri na predhodnim PZE da su doneli neke plasmane, a ne 25. i 17.mesto.
Stvarnost je da moramo imati prejaku pesmu koju nismo imali deceniju i jače (najbliže bila Konstrakta) ili imati nekog ultra poznatog izvođača, najbliže Hurricane, ali još zvučnije. Sve ostalo je smućkaj pa prospi.

Tačno bih ispizdeo da mi Aleksandra Radović žirira za Evroviziju, žena nema dodirnih tačaka sa tim i njene profesionalne preferencije nimalo nisu korisne.

Tačno bih ispizdeo da mi Aleksandra Radović žirira za Evroviziju, žena nema dodirnih tačaka sa tim i njene profesionalne preferencije nimalo nisu korisne.
Ok, ukoliko imamo nekog boljeg onda ok za žiri..

Ok Aleksandra Radovic nema pojma, hajmo onda staviti nekog boljeg?? Desingericu? Vojaža? Rastu? Breskvu? Oni su kompetentniji za žiri imaju mnogo kvalitetniji vokal, muzički su obrazovaniji i najbitnije imaju kredibilitet, sviraju 18 instrumenata, imaju vrhunski vokal, imaju izuzetno kvalitetne tekstove i posebno poučne za klince...

Ljudi ovde pišu kao da je naša muzička scena kvalitetom vrhunska i kako imamo ogroman izbor pa kao ne valja ovaj ne valja onaj, kao da mi zaista imamo nekog boljeg ko ce pobediti na Evroviziji ili biti u vrhu.
Morate shvatiti da vrsta "muzike" koja se sluša u Srbiji nema nikakvu prodju u Evropi i to je sve samo lokalnog karaktera, a dokaz za to smo dobili prethodnih godina, jedino 2022.godine smo poslali nešto što makar ovde nije mejnstrim, što se ovde ne sluša i što je originalno i fenomenalno smo prošli, dokle god budemo ovde pisali u komentarima kako nas treba predstavljati kvazi muzika, nekvalitetna treš i turbo folk muzika, dotle nećemo apsolutno ništa postizati na Evroviziji, treba slati pevače, muzičare i muziku koja može dobro proći u Evropi i svetu, a ne kod nas..

Citrus najaktivniji hejter Teya Dore.
Ko god da si, skontali smo da je ne voliš, kao ni njenu pesmu. Bilo, prošlo. Neće se sigurno više prijavljivati posle debakla sa nesposobnim rtsom.

P. S. Teodorin album trash. Micy flopnula takođe. Budi Bog s nama 😌

Ne znam kako ovo da ti kazem, ali ako govorimo samo o MUZICI, veću težinu ima neko ko je više decenija na sceni, nego Desingerica koji nije ni pevač ni muzičar, a nažalost upravo se ispostavilo tačnim ono što je on rekao posle PZE.
Rekao je da Teya Dora nece imati hit, kao ni Zorja itd, da ga nisu dotakle i dao im mlake poene i bio u fazonu da ni žiri na ESC nece biti odusevljen, nazalost ispostavilo se tačnim, jer su cak i Sanja Vucic, Balkanika, Nevena Bozovic na ESC-u dobili vise glasova žirija..

Dakle poslednjih godina je jedino Konstrakta od žirija nešto više dobila, pre toga više od nje samo još Nina i Željko Joksimović, sve ostalo je mlako prošlo poprilično od žirija kako je većina i ljudi na forumu u većini slučaja predpostavila :(
Ima tezini ovde u nekim krugovima, a sto se tice poznavanja evrovizije je niko i nista. Muzika je sirok pojam, a evrovizija je posebna prica i ne moze svaki muzicar proceni sta ce proci dobro na evrovizji. To koliko se dugo bavi muzikom je narocito irelevantno. A za to da nema hitova nam stvarno nije bio potreban Zika Zana da shvatimo.

Citrus najaktivniji hejter Teya Dore.
Ko god da si, skontali smo da je ne voliš, kao ni njenu pesmu. Bilo, prošlo. Neće se sigurno više prijavljivati posle debakla sa nesposobnim rtsom.

P. S. Teodorin album trash. Micy flopnula takođe. Budi Bog s nama 😌
Sram te bilo. Ja za našu vilu lošu reč nemam, a ni za njenu mamu!

Back