ako nam se desi pesma i ako se desi nastup i ako se desi da nađemo 50 000 evra na ulici i ako se desi da belgijski komunalci prestanu sa štrajkom....Bicemo mozda drugi, treci iduce godine. A sad da nazdravimo za 10. mesto u polufinalu
ako nam se desi pesma i ako se desi nastup i ako se desi da nađemo 50 000 evra na ulici i ako se desi da belgijski komunalci prestanu sa štrajkom....Bicemo mozda drugi, treci iduce godine. A sad da nazdravimo za 10. mesto u polufinalu
pa svesni da će za koju godinu i to biti nedostišno pa da slave dok mogu lolJedva se provukli
RTS kreativni tim:
![]()
pa da nam dođe Loreen oni bi je uništili da bude jedva leva strana tabele, na to nismo računali, ali sada znamo za jadacSledeće godine ćemo se valjda manje hajpovati da smo top 10 materijal, bolje da se naviknemo na to da treba da strepimo za finale.
Unajmili bi Nevenu Božović da otpeva Tattoo, wow kakav glas kako je lepa i nepomična.pa da nam dođe Loreen oni bi je uništili da bude jedva leva strana tabele, na to nismo računali, ali sada znamo za jadac
a koja se pesma desila drugim ex yu drzavama i ostalima na balkanu, izuzev baby lazanje ja ne vidim da se svima desilasvima se nekako ta pesma desi, a tek što im se desi nastup, a nama nikako da se desieto kad nemamo sreće, ali desiće se valjda i nama, to tako padne s neba sve pa se desi
pa nikome se ne desi ništa, mora da se radi.a koja se pesma desila drugim ex yu drzavama i ostalima na balkanu, izuzev baby lazanje ja ne vidim da se svima desila
Tamara Todevska, Dino Merlin, Hari Mata Hari, Baby Lasagna, Let3, Regina...........nama se desila Konstrakta, ovo je samo poslednjih 10-15 godina u regionu...a koja se pesma desila drugim ex yu drzavama i ostalima na balkanu, izuzev baby lazanje ja ne vidim da se svima desila
Bio bi 15. uz RTS.pa nikome se ne desi ništa, mora da se radi.
baš da vidim da li bi Lazanja bio prvi na televotingu bez ove pirotehnike, da je imao prskalicu kao Loco loco, bio bi negde peto mesto.