neloša ideja, ne vidim način da se izdvoje pare ni za airbnb u Cirihu, a kamoli nešto više. Nek spavaju u šatoru negde na Alpima sa planinskim kozama.Ali imam odličan predlog za RTS! Da sledeće godine kamupuju u šatoru, i to se sve snima, kako se snalazimo, mole ljude da se okupaju negde, skupljaju sami i love hranu, žitarice itd, pa sve to spremaju pored logorske vatrice, na foru Survior itd. (budemo propraćeni reklama najbolja realno) još ako bi pesma bila na tu foru i napravimo priču da naš predstavnik tako živi na vrhu Tornika, svi će biti ponosni na nas = pobeda.![]()
ja urlam ahhahahahaNe znam da li da se smejem ili da plačem![]()
Čitali bismo u vestima: Dve članice srpske delegacije K.R. i D.V. osumnjičene da su pokušale da odvale deo obale u Malmeu lol #parolasnađiseDobro da su uspeli da je popraveinače bi morali da dovuku onu sa PZE-a, e tek tada bi ovde nastao potpuni haos
Ja sam video posle nastupaJa sam to sa stenom video na Tviteru, ali nisam hteo da prenosim ovde jer smo već imali dosta muka.![]()
Pa sve je laž što izađe iz RTS-a. Odsad sve što kažu treba da očekujemo potpuno suprotno.Kad smo kod stene, čiji potpis je na njoj ili su i to slagali, pošto je do sad sve laž bila.
Nema kako da se fakturiše!Znaci ako bi izvodjac hipoteticki hteo sebi da plati nastup ne bi mogao zbog nekog RTS-ovog pravila?