Slušao sam je na Dizni koncertu i toga i treba da se drži tbhZejna odlično peva i to je to, na tome se priča o njoj završava, eventualno ima potencijal da bude odličan prateći vokal.
Ko mu je rekao da mu stoji ovaj prljavi Robinzon Kruso stil ahahahahaStigao i Max striming servis i aplikacija se sama instalirala preko noći, palim da vidim šta ima, odma' me ovo sačekalo
View attachment 22884
Eh, a u januaru smo imali pobedničku pesmu...tako da mi dalje od 15 mesta ove godine svakako nismo mogli...
Pa rečima RTS uposlenikaEh, a u januaru smo imali pobedničku pesmu...
Kad se napravi rezime dosta se veličala Ramonda kao vrhunski potencijal i dosta se režalo na pomen da pesma nije to to. Nije problem ni nastup kako je režiran koliko pesma sama po sebi nije ništa specijalno što je i rezultiralo time da nije zaživela kod publike.
Slažem se, samo sam se nadovezao da i ostale pesme nisu ništa postigle.Nisam pominjao druge pesme sa izbora nego konkretno Ramondu. Slažem se da nijedna druga pesma nije imala to nešto, ali takođe ni ova nije imala.
Uglavnom su fanovi podržavali pesmu i ne mislim da zbog Breskve nisu kežualci podržali Teyu nego jer pesma nije nešto što pije vodu kod publike i to domaće.
Za žiri nema potrebe da se ponavljamo, svi smo i ranije znali da nema šta da tražimo kod njih samo smo eto polagali nade da se nešto kod njih promenilo.