Offtopic

Ko god od ovogodišnjih takmičara da je pobedio Breskvicu, dobio bi delimičan bojkot dijaspore... a ista bi najverovatnije u finalu imala 0 od žirija, tako da mi dalje od 15 mesta ove godine svakako nismo mogli...

Od prethodna dva izdanja PZE istakli su se Džordži i Džipsi harizmom i stage presence-om.
Smatram da bi Džipsi da ukrade fazon The Weekenda odlično prošao kod žirija. Ni publika ga ne bi izignorisala, ali kada bi imao ozbiljnu televiziju iza sebe, a ne sprdnju kakav je rts.

Krivo mi je sto ta sva PZE imena, od kojih neka imaju i potencijal, ne rade prakticno nista u medjusezoni. U balonu su previse, Balos prvi medju njima. Ne grade karijeru, vec idu od festivala do festivala, sa sve prosek pesmama.

Toliko neinspirativan striming servis da mi je jedino zanimljivo što će prenositi Olimpijske igre.

Ja sam oduševljen ponudom trash sadržaja sa TLC, Discovery i ID kanala 🥰 22 sezone How It's Made hahahah

Kad se napravi rezime dosta se veličala Ramonda kao vrhunski potencijal i dosta se režalo na pomen da pesma nije to to. Nije problem ni nastup kako je režiran koliko pesma sama po sebi nije ništa specijalno što je i rezultiralo time da nije zaživela kod publike.

Kad se napravi rezime dosta se veličala Ramonda kao vrhunski potencijal i dosta se režalo na pomen da pesma nije to to. Nije problem ni nastup kako je režiran koliko pesma sama po sebi nije ništa specijalno što je i rezultiralo time da nije zaživela kod publike.

Ako baš realno gledamo, nijedan pesma sa ovogodišnjeg PZE-a nije zaživela. Breskvica se slušala tokom PZE-a, posle toga slabo. Zejna je imala mali viralan momenat na TikToku od dva dana koji nije znala da iskoristi. Filip Baloš ništa. Džordži se malo vrteo na radiju. Spotifaj je bukvalno stao posle PZE-a. Bojana i David su možda imali šanse za neki letnji hit ali nije se desilo.

Nisam pominjao druge pesme sa izbora nego konkretno Ramondu. Slažem se da nijedna druga pesma nije imala to nešto, ali takođe ni ova nije imala.
Uglavnom su fanovi podržavali pesmu i ne mislim da zbog Breskve nisu kežualci podržali Teyu nego jer pesma nije nešto što pije vodu kod publike i to domaće.
Za žiri nema potrebe da se ponavljamo, svi smo i ranije znali da nema šta da tražimo kod njih samo smo eto polagali nade da se nešto kod njih promenilo.

Nisam pominjao druge pesme sa izbora nego konkretno Ramondu. Slažem se da nijedna druga pesma nije imala to nešto, ali takođe ni ova nije imala.
Uglavnom su fanovi podržavali pesmu i ne mislim da zbog Breskve nisu kežualci podržali Teyu nego jer pesma nije nešto što pije vodu kod publike i to domaće.
Za žiri nema potrebe da se ponavljamo, svi smo i ranije znali da nema šta da tražimo kod njih samo smo eto polagali nade da se nešto kod njih promenilo.
Slažem se, samo sam se nadovezao da i ostale pesme nisu ništa postigle.

Back