rs Srbija 2022: Konstrakta - In corpore sano

Moraću da vas napustim pošto ako stvari idu ovim tokom, uskoro ćete me videti na bini jer... jer je takav dogovor. Vidimo se za nekoliko sekundi poštovani gledaoci, vi, Konstrakta, nadam se da neće biti iznenađenja.... 10 poena Bugarskoj... Vidimo se uskoro, hvala vam na pažnji...

HVALA VAM NA PAŽNJI, MI SMO POBEDILI. Vidimo se na bini, ja moram da uradim intervju koji će ići širom Evrope
Manifestujem...

Hoću da mi neko hitno objasni zašto u našem performansu ne postoje više oni efekti kamerama koji se brzo menjaju, ne znam kako se to zove tačno? U Italiji ni to ne znaju da urade ili?

Zanimljivo da su odsustvo tog efekta ovde progutali lagano, na Tviteru naravno ne, a majku pitam da uporedi i ona kao meni isto. 😂 Tako da kapiram da će običnim gledaocima biti isto kao subjektivnim fanovima ovde - svejedno i super.

Prosečan gledalac se u režiju razume ko ja u kompoziciju, tako da neće biti problema :love:

Ni ja se ne razumem u to, samo znam performans sa PZE-a, i onda mi je to falilo kao wow efekat, da se dobije na dinamičnosti i teatralnosti. Inače je sve tu, ona je maestralna i kadriranje nam je bolje od mnogih performansa, tako da ne verujem da će toliko faliti.

Sve sto je do naseg tima bilo izgleda bolje nego u BG. Grafika je bolja, kostimi, pozorisnim recnikom receno nastup je mnogo čistiji, utegnutiji.

Rezija jeste bila bolja u BG i to je kompliment RTS a velika sramota za RAI.

Mada ne mislim da je rezija neki debakl, i dalje je jedan od najbolje rezuranih nastupa ove godine, uz Spance, Francuze i jos par mozda nekih.

Kolaric je maksimalno izvukao stvar. Ana Rogljic je rekla da su 50% kadrova promenili u odnosu na prvu probu. Ko zna na sta je to licilo kad su ovi uradili.

Da, i pored toga što mi fale multiple shots kadrovi, neće me čuditi ako na kraju to bude jedna od najboljih režija ove godine.

Back