273.FSC - Wheel of Luck

Mene zanima da li si isao po regijama ili je bilo druge podele npr. Po zanrovima itd. Ocekujem vrlo raznoliko izdanje.

Zadatke ćete saznati večeras ili sutra u posebnim objavama oko zadataka (ne uklapaju mi se fizičiki sad u predstavljanje pesama i oni) a svakako će biti ispisani i u Excel tabeli kad se okači na kraju izdanja 👌🏻

Zapravo, evo sada ćemo samo otkriti zadatke koje NISTE IZVUKLI (bilo je je podeljeno 45 zadataka, ali Majsta i Niko nažalost nisu prijavili pesmu za svoj izvučeni zadatak) 🥳

1000038998.webp
1000039000.webp
1000039009.webp
1000039013.webp
1000039015.webp
1000039033.webp
1000039035.webp

Nisam znao za ovo pa ću paziti ubuduće. Zbog čega je ovo uopšte pravilo?
posto ti niko pametniji nije odgovorio to je novo pravilo od pre par izdanja kad se uvelo da je organizator direktni finalista

Iskreno ja to nista ne kontam nesto oko broja prijava i rasporeda polufinala i da se ne sazna ko je sta tako nesto. Iscitaj pravilnik temu tamo se raspravljalo dosta, vrv sam samo ja glupa

posto ti niko pametniji nije odgovorio to je novo pravilo od pre par izdanja kad se uvelo da je organizator direktni finalista

Iskreno ja to nista ne kontam nesto oko broja prijava i rasporeda polufinala i da se ne sazna ko je sta tako nesto. Iscitaj pravilnik temu tamo se raspravljalo dosta, vrv sam samo ja glupa

Radi se o tome da ako se zna ko se prijavio i kad tj koji je redosled prijave, može se doći do toga u kom pfu je ta osoba. Ako je ikome uopšte stalo da čačka i da sve posmatra.

Redosled je sledeći - upisuješ forumaše kako se prijavljuju i ko se prvi prijavio ide na prvo mesto i drugi na drugo i tako sve do broja prijavljenih. Moderatori kažu organizatoru da li parni brojevi idu u prvo ili u drugo pf pa ako idu recimo u prvo onda neparni brojevi idu u drugo.

Zbog toga se kao može doći do toga ko je u kom pf ako bi smo znali ko se sve prijavio i kad.

Valjda sam dobro objasnio :D.

Iskreno, voleo bih što pre da dobijemo i zadatke a u nastavku i pevača i pesmu.
Npr da je neko izvukao 26, i sada na predstavljanju da vidim Darina, koji je baš skoro bio, bio bi mi neinteresantan i nemaštovit izbor, i to bi se možda svelo na to xD
Međutim, kada vidim i zadatak, možda je izvukla osoba koja se baš ne poklapa sa tvojim muzičkom ukusom, i preslušala je sve tvoje izvođače i u tom momentu odabrala najbolju pesmu (koju je našla). Samim time, ja bih na taj odabir odmah drugačije gledao.

FunPic_20241104_022433221.webp
Thunderstruck, thunderstruck
Yeah, yeah, yeah, thunderstruck, thunderstruck
Yeah, yeah, yeah, said, yeah, it's alright, we're doin' fine
Yeah, it's alright, we're doin' fine, so fine
Thunderstruck, yeah, yeah, yeah
Thunderstruck, whoa, baby, baby
Thunderstruck, you've been thunderstruck
Thunderstruck, you've been thunderstruck

Iskreno, voleo bih što pre da dobijemo i zadatke a u nastavku i pevača i pesmu.
Npr da je neko izvukao 26, i sada na predstavljanju da vidim Darina, koji je baš skoro bio, bio bi mi neinteresantan i nemaštovit izbor, i to bi se možda svelo na to xD
Međutim, kada vidim i zadatak, možda je izvukla osoba koja se baš ne poklapa sa tvojim muzičkom ukusom, i preslušala je sve tvoje izvođače i u tom momentu odabrala najbolju pesmu (koju je našla). Samim time, ja bih na taj odabir odmah drugačije gledao.

Ako ćemo glasati po težini zadatka meni se to uopšte ne sviđa. Cenim izbor kad vidim da je zadatak bio težak a opet se nešto pronašlo, ali neću na osnovu toga deliti poene. Ne kažem ni da si ti rekao da ćeš tako glasati ali čini mi se iz tvog komentara kao da ćeš veću pažnju obratiti na pesme iza kojih se krije težak zadatak.

AC/DC za pržionično otvaranje priredbe! Odlično!

FunPic_20241102_000845521.webp
E comunque si balla
Come bolle nell'aria
E si tagga la faccia
Che è riaperta la caccia

E comunque si bacia
L'italiana banana

Cuori impavidi a galla
Culi sigari e Avana, banana
Bacia bacia, picchia picchia
Bacia e picchia
Il sudore ci appiccica
Il sudore ci appiccica

Accipicchia

Radi se o tome da ako se zna ko se prijavio i kad tj koji je redosled prijave, može se doći do toga u kom pfu je ta osoba. Ako je ikome uopšte stalo da čačka i da sve posmatra.

Redosled je sledeći - upisuješ forumaše kako se prijavljuju i ko se prvi prijavio ide na prvo mesto i drugi na drugo i tako sve do broja prijavljenih. Moderatori kažu organizatoru da li parni brojevi idu u prvo ili u drugo pf pa ako idu recimo u prvo onda neparni brojevi idu u drugo.

Zbog toga se kao može doći do toga ko je u kom pf ako bi smo znali ko se sve prijavio i kad.

Valjda sam dobro objasnio :D.
Zašto se samo ne iskoristi random.org da se razmeša redosled svih prijava pa tako niko neće znati čija pesma je čija samo po tome kad su se prijavili xD

Zašto se samo ne iskoristi random.org da se razmeša redosled svih prijava pa tako niko neće znati čija pesma je čija samo po tome kad su se prijavili xD
Preporučujem čitanje pravila FSC.

Back