273.FSC - Wheel of Luck

🐍 Breaking News: 🐍
Zmija Bojkotara je viđena kako sleće na aerodrom Dežurne republike, i sumnja se da se uputila ka dvorani gde će se održavati naš FSC, tik pred objavu pesama i glasanje, da na vreme zauzme svoje mesto! 😱

Ja se izvinjavam što me nije bilo, bila sam skotna pa sam bio onemogućen da učestvujem u temi, sad se sve rešilo tako da evo mojih odgovora:

1. Čiju FSC karijeru biste poželeli da je Vaša?
Da, da skontali smo svi da ste svi vi posebni i da se za zivu glavu ne bi menjali ni sa kim, al' budite malo maštovitiji i zezajte se! Ja bih recimo voleo Ivaninu karijeru na FSC-u, jer ugl salje pesme koje su mi okej, a i ima uvid u sve!

2. Za koju pobedničku fsc pesmu žalite što je Vi niste poslali?
Uhhh ima ih dosta, ali evo izdvojio bih " Popular monster " i " Tsunami "

3. Da li biste pre izabrali da ispadnete u polufinalu a da Vaša pesma ostane upamćena, ili da prođete u finale i eventualno na LU a da se niko te pesme ne seća nakon tog fsc izdanja?
Pa više je pesama koje su ispale u pf, a slusaju se i danas tako da logički biram prvu opciju, ali sam ipak za prolazak u finale!

4. Koliko puta odslušate FSC pesme pre ocenjivanja?
Max 3 puta, prvi put slusam i pravim listu pesama koje su za poene, a na drugom slušanju delim poene, ako bas ne mogu da se odlucim onda slusam jos jednom i glasam.

5. Sa kojim forumašem/forumašicom biste izašli na piće i preslušavali FSC pesme?
Pa ne znam, iskreno više volim da slušam pesme u samoći...

6. Koji forumaš je po Vama najbolji FSC organizator do sada?
Definitivno Poky, ima tu još kandidata, ali nisu puno organizovali tako da ne mogu da ih izdvojim još i Bebi koji uvek ima najinteresantnije teme.

8. Kog bivšeg FSC učesnika biste ponovo vratili da možete?
Nemam pojma.

10. Kom forumašu biste poverili vašu fsc plejlistu na čuvanje, bez straha da će vam ukrasti pesmu?
Na mojoj " fsc plejlisti " ima svega 5 pesama, tako da kome kog da je dam na čuvanje ne bi bila šteta 😂

12. Da morate da oformite FSC ekipu od 5 članova za preživljavanje na pustom ostrvu, koga biste odabrali i zašto?
Sigurno to ne bi bili ljudi koji su mi dragi i simpaticni, jer pusto ostrvo je u pitanju, mora nešto da se jede xD

14. Vaše mišljenje o kmečanju za finale?
IMG_5572.webp

16. Da li Vas pogađaju loši komentari za pesmu koju pošaljete?
Ne loši komentari koliko da je pesma u centru pažnje, baš ne volim kad mi se piše o pesmi bilo pozitivno ili negativno.

17. Ko najbolje ume da iznese kritike na račun fsc pesme?
Arsenic xD

18. Da li postoji forumaš sa čijim se fsc komentarima skoro nikada ne slažete?
Sa Petrovim komentarima ofc, tu je još i Dežurni i sigurno da ih ima još...

19. Čije misljenje o pesmama uvek očekuješ kada se otvori nova fsc tema?
Pa nekako je postala tradicija da Bebi kači komentare za svaki FSC pa nek bude on.

20. Da možete do kraja života da slušate samo jednu FSC pesmu, koja bi to bila?
Tsunami definitivno, nije kao da je ne slušam skoro svaki dan 😂

Pošto vidim da niko ne poštuje pravilo da se umukne o učešću dok ne izađu pesme da kažem i ja da sam poslao pesmu kojoj treba podrška tzv. filharmonije, a od njih uglavnom ne dobije ni gladan ni žedan, tako da tražimo neku novu ciljnu grupu za tu pesmu!

Pošto vidim da niko ne poštuje pravilo da se umukne o učešću dok ne izađu pesme
Uvesti pravilo da nakon 10 sati možemo da izjavimo da smo se prijavili, a Ivana na kraju Fsc-a traži printskrin vremensku razliku između prijave i izjave.

Zahtevam da se pod hitno uvede grupa podrške za sve višestruke pobednike!! Vratite im dolce vitu
200w.gif

Odmah je vedrije kad ste u prostoriji. 💄

Dezurni je otvorio Pandorinu kutiju sa ovim izdanjem. Dobila nesto sto uopste ne slusam, a onda sam otkrila jedan Univerzum. Mogu misliti kakvi su bili ostali zadaci, jedva cekam da cujem sta ste izbunarili.

Kakve pesme očekujete? 👀
Jedno je sigurno, a to je da će za svačiji ukus biti makar nešto 😍

Back