273.FSC - Wheel of Luck

Lady Gaga - Bad romance
Julie Bergan - Kiss me better
LOLA MARSH - echoes šŸ˜šŸ¤£

Strpljenja moliću, ovo ipak i nije tako brzo šŸ˜† ali biće kad tad odgovor šŸ‘ŒšŸ»
Za Vas koji imate milion učeŔća biram top3 koje znam bez sluÅ”anja da su odlične i da ih volim i da bi sigurno dobile top3 poene od mene!
Očekivao sam neke praistorijske Å”to sam prijavljivao, kad ono samo Gagana. šŸ˜‚

@zakaya niko mi nikad toliko crven i žut nije bio kao Zakaya šŸ˜† ali ove tri su super, pogotovo Favorite šŸ‘ŒšŸ»
- Isabel LaRosa - favorite
- Vana - Beg!
- Elley Duhe - Pieces

@creature šŸ‘ŒšŸ»
- Fast Boy - Good Life šŸ˜
- Josh Breaks - Easy
- Winona Oak - Piano in the sky

Dok praÅ”ina pada u moje pp čekajući ostatak prijava šŸ‘€ mogli bismo krenuti sa novom igrom, ona je lakÅ”a i kraća/brža za Vas! šŸŽ¶

Radi se o tome da će svako od Vas (ko želi) odabrati top3 pesme koje sam ja slao do sada (po VaÅ”em ukusu) a ja ću Vam na to uzvratiti tako Å”to ću odabrati VaÅ”e top3 pesme po mom ukusu (naćiću ih nа Listi pesama) šŸ‘ŒšŸ»
Ovo će dobro doći kao statističi podatak u kom smeru je nabolje dalje ići i Å”ta najviÅ”e volite! šŸ˜†
Ko želi, neka izvoli u salonu! šŸ˜
Evo ga spisak pesama, a i YT plejlista:
View attachment 26134
https://youtube.com/playlist?list=PL6E3Ey1ipy4HSN_5aJHWR3G5-VzfOhReH&feature=shared

Loreen- Is it love

Darin- Electric

David Guetta ft Nicky Minaj- Turn me on

PreteÅ”ko jer ima i gomila savrÅ”enih domaćih kod tebe, ne samo stranih, ali evo otprilike:
@Stole
šŸŽ¶
Oscar and the wolf - Warrior
ToŔe Proeski - Soba za tugu
Hurricane - Favorito

1. Čiju FSC karijeru biste poželeli da je VaŔa?

Zvučaće kliÅ”e ali meni se moja fsc karijera sviđa. Bilo je svega i svačega Å”to sam slao i ponosan sam na to :D. Kad odem u forumsku i fscovsku penziju neću se okrenuti i reći e mogao sam neÅ”to drugačije. Sve Å”to sam slao voleo sam i volim i dalje. Destrilend ne gleda tuđe već svoje!

2. Za koju pobedničku fsc pesmu žalite Ŕto je Vi niste poslali?

NaveŔću 3 pesme.

Paris Paloma - The Warmth
Skillet - Hero
System Of A Down - Chop Suey!

3. Da li biste pre izabrali da ispadnete u polufinalu a da VaÅ”a pesma ostane upamćena, ili da prođete u finale i eventualno na LU a da se niko te pesme ne seća nakon tog fsc izdanja?

Da ispadnem i pesma bude upamćena naravno. DeÅ”avalo se to i ranije i presrećan sam kad čitam komentare ljudi kako im se pesma jako dopala ili im se naÅ”la na plejlisti. UopÅ”te mi nije važno da li je ta pesma onda proÅ”la u finale ili ne. Dobar je osećaj kad je u finalu ali mnogo je bolji osećaj kad je pesma zaista ostala upamćena.

4. Koliko puta odsluŔate FSC pesme pre ocenjivanja?

Trudim se da odsluŔam svaku bar po 3 puta. Tj oba polufinala po 3 puta a onda pesme koje mi se svide i koje razmatram za bodove sluŔam pa bar po 5 6 puta ako ne i viŔe. Nekad prosto ako Ŕetam negde i imam sluŔalice samo pustim na spotifaju plejlistu i tako mi se vrte pesme tako da se nekad desi da sam svaku pesmu i po 10-15 puta čuo.

5. Sa kojim forumaÅ”em/forumaÅ”icom biste izaÅ”li na piće i presluÅ”avali FSC pesme?

Ima ih viÅ”e. Sa Sivim, Ro-om, Pokijem, Leom sam već to uradio i bilo je super. Nekada sam i zamiÅ”ljao kako bi to bilo da se svi jednom okupimo i sluÅ”amo zajedno. Ko može naravno. Tako da nemam jednog forumaÅ”a ili forumaÅ”icu s kojim bih sluÅ”ao voleo bih to da uradim sa svima vama jer Å”to smo različitijeg ukusa i miÅ”ljenja, to bolje sluÅ”anje bude. Zato i volim da odem na sluÅ”amou kad god mogu jer volim da čitam različite komentare i miÅ”ljenja dok idu pesme.
6. Koji forumaÅ” je po Vama najbolji FSC organizator do sada?

Kao Å”to Bebi reče ne postoji loÅ” organizator samo loÅ”e teme. Svaki organizator mi je ostavio neki pečat i mogu i da navedem za svakog po čemu mi je ostao upamćen. Ali da navedem one za koje mislim da su podigli organizaciju na veći nivo a to su Stole, Paučica, Boxy, Poky, Petar i Dodo.

Cenimo svakog onog ko se lati organizacije jer nije lako nimalo!

7. VaŔe miŔljenje o postojanju Zmije bojkotare?

Meni je to smeŔno. Služi mi kao neki veseli mim. Ujela me i izjela i dalje se družimo!

8. Kog bivŔeg FSC učesnika biste ponovo vratili da možete?

Dodo, Zeleni, Kvazimodo, Novinar MarkoH a ponekad mi fali i KakaÅ”i. Možda sam nekog i zaboravio ali u suÅ”tini to su ljudi koje pamtim da su učestvovali a da ih sad baÅ” i nema. U slučaju Zelenog znamo Å”ta bi pa se nadamo da će se vratiti kad odsluži robiju.
9. Kog fsc forumaÅ”a biste odabrali da Vam bude DJ na rođendanskoj žurci?
Bebilend bez premca Ŕto se DJ-a tiče.

10. Kom forumaÅ”u biste poverili vaÅ”u fsc plejlistu na čuvanje, bez straha da će vam ukrasti pesmu?

Ne postoji samo jedna osoba kojoj bi bio spreman da poverim fsc plejlistu. Uglavnom se ne bojim da će mi neko UKRASTI pesmu jer ne smatram to krađom već prosto svako može da poÅ”alje ono Å”to voli. Nemam monopol nad pesmama.

11. U čiju FSC "svesku" biste najradije zavirili?

Uh ima ih par.

NaveŔću dvoje koji imaju sličan ukus mom i dvoje koji nemaju toliko sličan ukus mom a voleo bih da vidim Å”ta sluÅ”aju i ovako privatno a da ne Å”alju na fsc.

Dežurni, Djole89, Petar i Etica.

12. Da morate da oformite FSC ekipu od 5 članova za preživljavanje na pustom ostrvu, koga biste odabrali i zaŔto?

Nije Sve Tako Sivo jer znam da je snalažljiv i nije paničar. Paučica jer nam uvek treba neko da nam puŔta rok u pozadini dok sečemo drva i pravimo splav. Whisky jer bi on nabavio Viski i na pustom ostrvu, Pokahontas i Ro kao radna snaga!

13. Ko je forumaÅ” za kojeg mislite da ima sjajan muzički ukus ali najveći domet mu je polufinale?

Ja volim Vaksov muzički ukus i uglavnom smo slični Å”to se tiče muzike i delimo ljubav prema instrumentalima i onda se njemu čeŔće dogodi da ne uđe u finale i ako ja generalno volim ono Å”to Å”alje.

Ima tu joÅ” par ljudi koje pamtim da nisu često u finalu a Å”alju po mom miÅ”ljenju predobre pesme a jedna od njih je i Detektivka. Primećujem da u zadnje vreme Å”alje jako dobre pesme ali ostaje često u PF.

14. VaŔe miŔljenje o kmečanju za finale?

Isto kao i zmiju bojkotaru i na kmečanje gledam kao na mim. Ne smeta mi.

15. Da li fsc pesme koje Ŕaljete birate taktički sa željom za Ŕto bolji rezultat ili po ličnom ukusu bez razmiŔljanja o fsc uspehu?

Nemam taktiku. Naravno da uvek želim svojoj pesmi dobar rezultat ali se najiskrenije ne stresiram oko toga uopŔte.

16. Da li Vas pogađaju loÅ”i komentari za pesmu koju poÅ”aljete?

Ne shvatam ih lično. KomentariŔe se pesma a ne forumaŔ.

17. Ko najbolje ume da iznese kritike na račun fsc pesme?

Storm kad god komentariŔe ja se oduŔevim jer ima sličan stil meni. Iskreno piŔe i mogu da vidim kako je on doživeo neku pesmu pa čak i da mu se ne dopadne moja pesma uopŔte me ne povredi jer komentariŔe pesmu ne mene. To važi naravno i za svakog forumaŔa ali njegovi komentari su mi uvek nekako upečatljivi jer su slični mojim.

18. Da li postoji forumaŔ sa čijim se fsc komentarima skoro nikada ne slažete?

Pa Stefiks Tinte i ja se skoro pa nikada ne složimo jer nam je prosto različit muzički ukus pa kad vidim da se njima svidi neÅ”to Å”to se meni uopÅ”te ne sviđa ne iznenadim se jer eto prosto smo dosta različiti Å”to se muzike tiče a to je lepota FSCA :D.

19. Čije misljenje o pesmama uvek očekujeÅ” kada se otvori nova fsc tema?

Uvek očekujem i nadam se da ću videti miÅ”ljenje nekih ljudi koji obično ne komentariÅ”u FSC pesme.

Radujem se svakom komentaru i semaforu mada su mi mnogo draži komentari nego li samo semafor.

20. Da možete do kraja života da sluŔate samo jednu FSC pesmu, koja bi to bila?

A moram podeliti i ovu drugu pesmu koju kad god pustim skoro me do suza dovede i mislim da mi nikada neće dosaditi.

Što se drugog zadatka tiče evo:

1. Paris Paloma

2. Marčelo

3. Ruben

Što se drugog zadatka tiče evo:

1. Paris Paloma
2. Marčelo
3. Ruben
Može cela tvoja sveska, ali evo nasumična 3: šŸŽ¶
Nightwish - The phantom of the opera
David Kushner - Skine and bones
Imagine Dragons - Bad liar

A Ŕta znači "zavrŔiti u FSC svesci"? Mislim kapiram da je neŔto pozitivno jer vidim da me tu spominju ljudi s kojima imam sličan muzički ukus, ali ne kapiram. :D

A Ŕta znači "zavrŔiti u FSC svesci"? Mislim kapiram da je neŔto pozitivno jer vidim da me tu spominju ljudi s kojima imam sličan muzički ukus, ali ne kapiram. :D

Ja sam razumeo da se pitanje odnosi na to u čiju FSC svesku bi zavirio u smislu čiju FSC plejlistu bih voleo da pogledam (posluŔam) :D.

Back