273.FSC - Wheel of Luck

13. Ko je forumaš za kojeg mislite da ima sjajan muzički ukus ali najveći domet mu je polufinale?

* ovo zaista ne znam, jer ne pratim ko kako prolazi na FSC, ali recimo znam da cesto ispadne u pf Doctor Who, a salje jako dobre predloge.

13. Ko je forumaš za kojeg mislite da ima sjajan muzički ukus ali najveći domet mu je polufinale?
DrWho, ima brda iconic performansa i ne ceni se dovoljno odvažnost. Isto tako nepravda prema cinque, nebrojano puta navijao za pobedu.

Šaljemo korpe s voćem put vaših delegacija jer jedini prepoznajete drkoslavsku avangardu!!1

1730709681972.gif

Vreme početka prijave pesama počinje 23:30 (31.10) i traje do 05.11. 14h!
Prijave traju do sutra (do 14h) pa bi bilo lepo da pošaljete svoje pesme što pre, da ne čekamo poslednji momenat jer bi to možda uticalo na kasnije predstavljanje pesama (zbog Vašeg banera)! Čekam Vaše predloge u pp 😍
⏳️​

Nova igrica ide u toku dana, a do tada, a i nakon nove, može još neko ovu sadašnju da odigra i odgovori 🥳

Da ne bude kako ja @Dežurni uvek popljujem pesmu, evo kako on to radi s mojim 😂

View attachment 26133
shocked-shocked-face.gif

Fotošop!!! Dušmani nam rade o glavi! 😮🤣

Edit: laknulo mi je kad sam provalio sad zašto sam napisao "marš" Loli, jer se preziva Marsh, ipak nisam toliko okrutan bio haha 😭🤣

Ne pamtim kada su mi prijave ovako proletele.

Edit: Umirem na ovaj komentar za Lolu Marsh, nisam znao da je Dežurni tako okrutan 😂

Ne ne, taj post gde su komentari za sve pesme je još i podnošljiv bio, antikampanja je krenula na Slušamou i posle na temi 🤣

Back