- Evo i ja da odgovorim, zanimljivo mi postalo čitajući Vaše komentare iako sam mislio da izbegnem ovo
1. Čiju FSC karijeru biste poželeli da je Vaša?
- Možda neki miks od
@Leo Cezar,
@Destry94 ,
@Stole i
@creature (to su ljudi koji su u vrhu po poenima kojima sam u finalu davao do sada, plus
@Ro97 i
@Djole89 takođe)
2. Za koju pobedničku fsc pesmu žalite što je Vi niste poslali?
- Fast Boy - Good life
@creature ja sam i dalje navučen
3. Da li biste pre izabrali da ispadnete u polufinalu a da Vaša pesma ostane upamćena, ili da prođete u finale i eventualno na LU a da se niko te pesme ne seća nakon tog fsc izdanja?
- možda prva opcija, tipa Drakula je ispao kod Paučice a više se o njemu pričalo nego o nekim finalistima
4. Koliko puta odslušate FSC pesme pre ocenjivanja?
- kako koju, sve tipa 2 puta, onda crvene nikad više u životu, a ostale još par puta makar po deo, ali visoki poeni su na repeatu danima
5. Sa kojim forumašem/forumašicom biste izašli na piće i preslušavali FSC pesme?
- sa bilo kim (skoro) čiji mi se muziči ukus sviđa
6. Koji forumaš je po Vama najbolji FSC organizator do sada?
- Sada iz uloge organizatora to posmatram na skroz drugačiji način i siguran sam da se svako trudi u skladu sa svojim mogućnostima i treba poštovati svakog!
7. Vaše mišljenje o postojanju Zmije bojkotare?
- Zanimljiva je sve dok mene ne dira

(ali bi bolje bilo da ne postoji)
8. Kog bivšeg FSC učesnika biste ponovo vratili da možete?
- Dodo i Zeleni i
@MilanB (kog dugo i često nema u poslednje vreme nažalost

)
9. Kog fsc forumaša biste odabrali da Vam bude DJ na rođendanskoj žurci?
-
@Bebi
10. Kom forumašu biste poverili vašu fsc plejlistu na čuvanje, bez straha da će vam ukrasti pesmu?
-
@Destry94
11. U čiju FSC "svesku" biste najradije zavirili?
- u svačiju iskreno, ali Leova je prva na listi!
12. Da morate da oformite FSC ekipu od 5 članova za preživljavanje na pustom ostrvu, koga biste odabrali i zašto?
- Nakon gledanja serije Yellowjackets, ni sa kim!
13. Ko je forumaš za kojeg mislite da ima sjajan muzički ukus ali najveći domet mu je polufinale?
-
@Jasamtvojdetektiv
14. Vaše mišljenje o kmečanju za finale?
- na to gledam kao vid zabave pred rezultate i dizanje hajpa

ali nekad bude too much
15. Da li fsc pesme koje šaljete birate taktički sa željom za što bolji rezultat ili po ličnom ukusu bez razmišljanja o fsc uspehu?
- ja uvek moram da se naložim na maks na pesmu i da očekujem finale da bih je poslao

ali često se prevarim
16. Da li Vas pogađaju loši komentari za pesmu koju pošaljete?
- ne na ličnom nivou, ali mi bude krivo kad neko ne doživi pesmu na način na koji sam ja

ali razumem jer ni ja tuđe neke ne doživim često
17. Ko najbolje ume da iznese kritike na račun fsc pesme?
- oni koji ćute samo

i tipa Destri možda
18. Da li postoji forumaš sa čijim se fsc komentarima skoro nikada ne slažete?
- to je promenljivo, recimo
@Bebi mi nekad popljuje pesmu kao da sutra ne postoji, a nekad kaže da će pobediti kao što je za Paris Palomu rekao na slušanju i desilo se, tako da je teško odabrati jednu osobu jer se menja
19. Čije misljenje o pesmama uvek očekuješ kada se otvori nova fsc tema?
- kao osoba koja je zavisna od semafora, svačije očekujem!
20. Da možete do kraja života da slušate samo jednu FSC pesmu, koja bi to bila?
- Meni brzo dosadi svaka pesma jer je bezbroj puta odslušam ako mi se svidi

tako da je to promenljivo
Tipa evo trenutno pesmu koju planiram da šaljem na svoje izdanje sada, čućete je kad dođe vreme za to