Treba mi neko ultra negativno izdanje, da smanjimo pohvale na minimum i da najgore ispljujemo pesme jedni drugima. Da se testira mentalna snaga svakog pojedinca.
Dok prašina pada u moje pp čekajući ostatak prijava mogli bismo krenuti sa novom igrom, ona je lakša i kraća/brža za Vas!
Radi se o tome da će svako od Vas (ko želi) odabrati top3 pesme koje sam ja slao do sada (po Vašem ukusu) a ja ću Vam na to uzvratiti tako što ću odabrati Vaše top3 pesme po mom ukusu (naćiću ih nа Listi pesama)
Ovo će dobro doći kao statističi podatak u kom smeru je nabolje dalje ići i šta najviše volite!
Ko želi, neka izvoli u salonu!
Evo ga spisak pesama, a i YT plejlista: https://youtube.com/playlist?list=PL6E3Ey1ipy4HSN_5aJHWR3G5-VzfOhReH&feature=shared
Moji odabiri Vaših pesama neće uvek odmah biti ispisani, već u skladu sa tim jel gužva oko prijava i banera i nekih još stvari oko toga, ali dobićete odgovor makar i drugi dan, ali najvrv istog tj odmah
Moji odabiri Vaših pesama neće uvek odmah biti ispisani, već u skladu sa tim jel gužva oko prijava i banera i nekih još stvari oko toga, ali dobićete odgovor makar i drugi dan, ali najvrv istog tj odmah
Lady Gaga - Bad romance
Julie Bergan - Kiss me better
LOLA MARSH - echoes
Strpljenja moliću, ovo ipak i nije tako brzo ali biće kad tad odgovor
Za Vas koji imate milion učešća biram top3 koje znam bez slušanja da su odlične i da ih volim i da bi sigurno dobile top3 poene od mene!
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.