273.FSC - Wheel of Luck

I forum šizofreničarki nije zabranio komentarisanje 😂

Btw dok sam tražio komentar u Stoletovoj temi iščitao sam opet dramu oko razrešenja Male, to je jedan od iconic početaka ove godine.😂

Eto ti @Stole odgovor na ono kad smo se pitali otkud toliko postova u toj temi. :D

Ali Katerdra za Berkli, otkad nisam čuo to. :LOL:

Treba mi neko ultra negativno izdanje, da smanjimo pohvale na minimum i da najgore ispljujemo pesme jedni drugima. Da se testira mentalna snaga svakog pojedinca.

Prošlo leto smo manijakalno pisali po svakoj temi dosta njih je bilo preko 100 strana 😂

Dok prašina pada u moje pp čekajući ostatak prijava 👀 mogli bismo krenuti sa novom igrom, ona je lakša i kraća/brža za Vas! 🎶

Radi se o tome da će svako od Vas (ko želi) odabrati top3 pesme koje sam ja slao do sada (po Vašem ukusu) a ja ću Vam na to uzvratiti tako što ću odabrati Vaše top3 pesme po mom ukusu (naćiću ih nа Listi pesama) 👌🏻
Ovo će dobro doći kao statističi podatak u kom smeru je nabolje dalje ići i šta najviše volite! 😆
Ko želi, neka izvoli u salonu! 😍
Evo ga spisak pesama, a i YT plejlista:
1000039569.webp
https://youtube.com/playlist?list=PL6E3Ey1ipy4HSN_5aJHWR3G5-VzfOhReH&feature=shared

Pravda za teta Lepu koju ste išutirali u pf!! 🤣

Moji odabiri Vaših pesama neće uvek odmah biti ispisani, već u skladu sa tim jel gužva oko prijava i banera i nekih još stvari oko toga, ali dobićete odgovor makar i drugi dan, ali najvrv istog tj odmah 👌🏻

Pravda za teta Lepu koju ste išutirali u pf!! 🤣

Moji odabiri Vaših pesama neće uvek odmah biti ispisani, već u skladu sa tim jel gužva oko prijava i banera i nekih još stvari oko toga, ali dobićete odgovor makar i drugi dan, ali najvrv istog tj odmah 👌🏻

1730721812996.gif

1. Darin
2. Panic at the Disco
3. Lepa Lukić
Lady Gaga - Bad romance
Julie Bergan - Kiss me better
LOLA MARSH - echoes 😍🤣

Strpljenja moliću, ovo ipak i nije tako brzo 😆 ali biće kad tad odgovor 👌🏻
Za Vas koji imate milion učešća biram top3 koje znam bez slušanja da su odlične i da ih volim i da bi sigurno dobile top3 poene od mene!

Back