1. Äiju FSC karijeru biste poželeli da je VaÅ”a?
ZvuÄaÄe kliÅ”e ali meni se moja fsc karijera sviÄa. Bilo je svega i svaÄega Å”to sam slao i ponosan sam na to

. Kad odem u forumsku i fscovsku penziju neÄu se okrenuti i reÄi e mogao sam neÅ”to drugaÄije. Sve Å”to sam slao voleo sam i volim i dalje. Destrilend ne gleda tuÄe veÄ svoje!
2. Za koju pobedniÄku fsc pesmu žalite Å”to je Vi niste poslali?
NaveÅ”Äu 3 pesme.
Paris Paloma - The Warmth
Skillet - Hero
System Of A Down - Chop Suey!
3. Da li biste pre izabrali da ispadnete u polufinalu a da VaÅ”a pesma ostane upamÄena, ili da proÄete u finale i eventualno na LU a da se niko te pesme ne seÄa nakon tog fsc izdanja?
Da ispadnem i pesma bude upamÄena naravno. DeÅ”avalo se to i ranije i presreÄan sam kad Äitam komentare ljudi kako im se pesma jako dopala ili im se naÅ”la na plejlisti. UopÅ”te mi nije važno da li je ta pesma onda proÅ”la u finale ili ne. Dobar je oseÄaj kad je u finalu ali mnogo je bolji oseÄaj kad je pesma zaista ostala upamÄena.
4. Koliko puta odsluŔate FSC pesme pre ocenjivanja?
Trudim se da odsluÅ”am svaku bar po 3 puta. Tj oba polufinala po 3 puta a onda pesme koje mi se svide i koje razmatram za bodove sluÅ”am pa bar po 5 6 puta ako ne i viÅ”e. Nekad prosto ako Å”etam negde i imam sluÅ”alice samo pustim na spotifaju plejlistu i tako mi se vrte pesme tako da se nekad desi da sam svaku pesmu i po 10-15 puta Äuo.
5. Sa kojim forumaÅ”em/forumaÅ”icom biste izaÅ”li na piÄe i presluÅ”avali FSC pesme?
Ima ih viÅ”e. Sa Sivim, Ro-om, Pokijem, Leom sam veÄ to uradio i bilo je super. Nekada sam i zamiÅ”ljao kako bi to bilo da se svi jednom okupimo i sluÅ”amo zajedno. Ko može naravno. Tako da nemam jednog forumaÅ”a ili forumaÅ”icu s kojim bih sluÅ”ao voleo bih to da uradim sa svima vama jer Å”to smo razliÄitijeg ukusa i miÅ”ljenja, to bolje sluÅ”anje bude. Zato i volim da odem na sluÅ”amou kad god mogu jer volim da Äitam razliÄite komentare i miÅ”ljenja dok idu pesme.
6. Koji forumaÅ” je po Vama najbolji FSC organizator do sada?
Kao Å”to Bebi reÄe ne postoji loÅ” organizator samo loÅ”e teme. Svaki organizator mi je ostavio neki peÄat i mogu i da navedem za svakog po Äemu mi je ostao upamÄen. Ali da navedem one za koje mislim da su podigli organizaciju na veÄi nivo a to su Stole, PauÄica, Boxy, Poky, Petar i Dodo.
Cenimo svakog onog ko se lati organizacije jer nije lako nimalo!
7. VaŔe miŔljenje o postojanju Zmije bojkotare?
Meni je to smeŔno. Služi mi kao neki veseli mim. Ujela me i izjela i dalje se družimo!
8. Kog bivÅ”eg FSC uÄesnika biste ponovo vratili da možete?
Dodo, Zeleni, Kvazimodo, Novinar MarkoH a ponekad mi fali i KakaÅ”i. Možda sam nekog i zaboravio ali u suÅ”tini to su ljudi koje pamtim da su uÄestvovali a da ih sad baÅ” i nema. U sluÄaju Zelenog znamo Å”ta bi pa se nadamo da Äe se vratiti kad odsluži robiju.
9. Kog fsc forumaÅ”a biste odabrali da Vam bude DJ na roÄendanskoj žurci?
Bebilend bez premca Å”to se DJ-a tiÄe.
10. Kom forumaÅ”u biste poverili vaÅ”u fsc plejlistu na Äuvanje, bez straha da Äe vam ukrasti pesmu?
Ne postoji samo jedna osoba kojoj bi bio spreman da poverim fsc plejlistu. Uglavnom se ne bojim da Äe mi neko UKRASTI pesmu jer ne smatram to kraÄom veÄ prosto svako može da poÅ”alje ono Å”to voli. Nemam monopol nad pesmama.
11. U Äiju FSC "svesku" biste najradije zavirili?
Uh ima ih par.
NaveÅ”Äu dvoje koji imaju sliÄan ukus mom i dvoje koji nemaju toliko sliÄan ukus mom a voleo bih da vidim Å”ta sluÅ”aju i ovako privatno a da ne Å”alju na fsc.
Dežurni, Djole89, Petar i Etica.
12. Da morate da oformite FSC ekipu od 5 Älanova za preživljavanje na pustom ostrvu, koga biste odabrali i zaÅ”to?
Nije Sve Tako Sivo jer znam da je snalažljiv i nije paniÄar. PauÄica jer nam uvek treba neko da nam puÅ”ta rok u pozadini dok seÄemo drva i pravimo splav. Whisky jer bi on nabavio Viski i na pustom ostrvu, Pokahontas i Ro kao radna snaga!
13. Ko je forumaÅ” za kojeg mislite da ima sjajan muziÄki ukus ali najveÄi domet mu je polufinale?
Ja volim Vaksov muziÄki ukus i uglavnom smo sliÄni Å”to se tiÄe muzike i delimo ljubav prema instrumentalima i onda se njemu ÄeÅ”Äe dogodi da ne uÄe u finale i ako ja generalno volim ono Å”to Å”alje.
Ima tu joÅ” par ljudi koje pamtim da nisu Äesto u finalu a Å”alju po mom miÅ”ljenju predobre pesme a jedna od njih je i Detektivka. PrimeÄujem da u zadnje vreme Å”alje jako dobre pesme ali ostaje Äesto u PF.
14. VaÅ”e miÅ”ljenje o kmeÄanju za finale?
Isto kao i zmiju bojkotaru i na kmeÄanje gledam kao na mim. Ne smeta mi.
15. Da li fsc pesme koje Å”aljete birate taktiÄki sa željom za Å”to bolji rezultat ili po liÄnom ukusu bez razmiÅ”ljanja o fsc uspehu?
Nemam taktiku. Naravno da uvek želim svojoj pesmi dobar rezultat ali se najiskrenije ne stresiram oko toga uopŔte.
16. Da li Vas pogaÄaju loÅ”i komentari za pesmu koju poÅ”aljete?
Ne shvatam ih liÄno. KomentariÅ”e se pesma a ne forumaÅ”.
17. Ko najbolje ume da iznese kritike na raÄun fsc pesme?
Storm kad god komentariÅ”e ja se oduÅ”evim jer ima sliÄan stil meni. Iskreno piÅ”e i mogu da vidim kako je on doživeo neku pesmu pa Äak i da mu se ne dopadne moja pesma uopÅ”te me ne povredi jer komentariÅ”e pesmu ne mene. To važi naravno i za svakog forumaÅ”a ali njegovi komentari su mi uvek nekako upeÄatljivi jer su sliÄni mojim.
18. Da li postoji forumaÅ” sa Äijim se fsc komentarima skoro nikada ne slažete?
Pa Stefiks Tinte i ja se skoro pa nikada ne složimo jer nam je prosto razliÄit muziÄki ukus pa kad vidim da se njima svidi neÅ”to Å”to se meni uopÅ”te ne sviÄa ne iznenadim se jer eto prosto smo dosta razliÄiti Å”to se muzike tiÄe a to je lepota FSCA

.
19. Äije misljenje o pesmama uvek oÄekujeÅ” kada se otvori nova fsc tema?
Uvek oÄekujem i nadam se da Äu videti miÅ”ljenje nekih ljudi koji obiÄno ne komentariÅ”u FSC pesme.
Radujem se svakom komentaru i semaforu mada su mi mnogo draži komentari nego li samo semafor.
20. Da možete do kraja života da sluŔate samo jednu FSC pesmu, koja bi to bila?
A moram podeliti i ovu drugu pesmu koju kad god pustim skoro me do suza dovede i mislim da mi nikada neÄe dosaditi.
Å to se drugog zadatka tiÄe evo:
1. Paris Paloma
2. MarÄelo
3. Ruben