273.FSC - Wheel of Luck

Ja kad vidim vaše komentare ove godine

200w.gif

Ne samo da možete da okačite još semafora i komentara 🙏 nego možete i da glasate 😮 (možda je neko "zaboravio") 🤣

Slušamo nikad netoksičnije nije bilo. :D Ima tu i tamo par toksikologa, ali kako je pre bilo sad je super.

A i vidim da je sad dozvoljeno da se prenosi šta se pričalo tamo, jedno vreme nije bilo, a ovo "Buvara" mi više nije ni uvreda jer svako ima svoj ugao gledanja na to mesto polazeći od sebe.

Samo treba zamisliti kafić koji se zove Buvara i drugi kafić koji se zove Pijemou pićence.

Šta je jači brend kad kažeš evo sedim u Buvari ili evo sedim u Pijemou pićence?
Kao marketing stručnjak trebao bi da namirišeš di ležu novci.
Hrišćanski srk, nema uvrede. ☕

Ne znam kakva je polemika oko imena bila ranije, ali meni je skroz simpatičan i naziv "Buvara", privlači pažnju i upečatljivo je👌🏻

Za danas imamo jednu novu igricu! 🎶
U pitanju je Lanac ⛓️🎶 koji sami pravimo, a pravila su sledeća: Jedna osoba (u ovom slučaju - ja) će prva započeti igru tako što će okačiti link pesme i označiti jednog forumaša po svom izboru (koji učestvuje na ovom fsc-u) ali tako da ga ta pesma asocira na njega ili da tom pesmom želi nešto da poruči toj osobi, ili slično, a ta pesma može biti ili neka koja je već učestvovala na ranijim fsc-ovima ili koja na sadašnjem učestvuje, ili koja nije učestvovala ali je bitno da njen izvođač već jeste, a zatim će ta označena osoba nastaviti lanac tako što će sa opcijom replay odgovoriti i odabrati novu osobu koju će označiti i okačiti pesmu koju želi za njega, itd itd 👌🏻
Ukoliko se baš desi da označena osoba predugo ne nastavi lanac, možemo započeti novi, a takođe označene osobe se mogu i ponavljati više puta ukoliko ima potrebe 👌🏻
Nije preteško, a zanimljivo je čuti i prisetiti se nekih pesama i videti kako se odvija situacija 👌🏻

Takođe, ko već nije, može odigrati i prethodne dve igre 😍

Evo započinjem krug sa npr @Bebi i pesmom koju je jako želeo da čuje sinoć na Slušanju, pa taman eto prilike da je opet čuje 😆

Back